Om mig

IMG_2048

Ja, vem är jag och varför skulle du vara intresserad av mig eller det jag skriver? Idag använder vi sociala medier till att förmedla kunskap, tillfredsställa vårt bekräftelsebehov, bli inspirerade, finna nya vänner och nya vägar för att nå något vi brinner för. Kanske var det bättre förr då vi blev mer tvingade till en fysisk kontakt och inte hade möjligheten att ”umgås” via nätet? Jag vet inte! Både ja och nej.

Jag är fyllda 60 år. Jag har tränat så länge jag kan minnas. Min första kontakt med styrketräning, blott 16 år gammal, tog jag vid ASK i Eskilstuna. På den tiden var det väldigt tunnsått med tjejer på gym. Jag vill nog påstå att jag var rätt ensam bland alla grabbar.

Under åren som följde så utökades mitt träningsintresse med löpning, Friskis och Svettis med alla pass, Nautilus, simning och så hästarna förstås. Idag har jag slutat med häst och finner att den biten i livet är klar.

För ett par år sedan så fick jag en hjärnblödning och insåg att livet är verkligen bara nu och det är egentligen ingenting som garanterar att vi ser morgondagen oavsett var i livet vi befinner oss. Efter den upplevelsen så återvände jag till gymmet och har sedan jag tillfrisknat tränat alltmer fokuserat på att forma min kropp. Det är vansinnigt roligt och jag är ett levande bevis på att det inte behöver vara ett stopp bara för att man inte längre är ung.

Ålder –  är bara en siffra!!