Harmoni!

Ett evigt kretslopp. Måndag….onsdag och så är det fredag igen. Ungefär så tycker jag veckorna rullar på. Fort! Är inne i en sanslöst harmonisk period i livet och går omkring med ett flin på läppen från morgon till kväll. Varför? Ja, det kan man undra. Jag har mina teorier så här kommer dom!

Först av allt….konditionen. Den är på topp och jag orkar hur mycket som helst. Mitt sista boxpass var helt galet och jag kände mig bara hög som ett hus efteråt. Inte trött. Inte sliten.Inte muskelöm.

Styrkan har förbättrats dag från dag och vid detta träningstillfälle gjorde jag 40 diamond push-ups. 40!!! Jag kunde inte göra 1 för ett par månader sedan. Armhävningar ja, det är en sak men dessa armhävningar är en sanslös utmaning och ser ut som i filmen här! https://youtu.be/0OPGrHJexyE! Är man superstark – och där är jag inte ännu – så går man ned ända till golvet. Men, vänta bara, ge mig två månader!

Motivationen! Den är förstås på topp eftersom jag utvecklas från vecka till vecka. Jag skulle önska av hela mitt hjärta att alla fick känna den här euforiska känslan. Om jag kunde skulle jag vilja peppa alla, precis alla till att pressa sig lite till. Det är egentligen där allt ligger. Ut ur comfortzonen. Ta i! Ta i sanslöst! Bli toktrött! Få träningsvärk from hell! Resa sig upp igen! Göra om det! Ta i! Ta i ännu mer! Osv….!

Jag ber till högre makter att jag ska slippa få äckelviruset eller skada mig då livet känns fullkomligt fantastiskt i detta skede. Jag har aldrig i mitt – väldigt snart – 62-åriga liv varit i denna form. Jag vill inte låta skrytsam eller vidrig på något sätt utan jag bara konstaterar att min träning det sista halvåret har gett fantastiska resultat.

Och så är det den här oljan! CBD-olja! Vad är nu det? Jag tar inga som helst kosttillskott förutom D-vitamin och sedan någon månad tillbaka även denna olja. Det är en olja som utvinns av cannabis och stopp – det är inte något man blir hög av. Den biten THC, finns givetvis inte i en produkt vi kan köpa i Sverige. Jag var mycket skeptisk, det kan jag lova men både min man och jag har funnit ett märkligt lugn, en sanslös harmoni och kan inte riktigt förklara det med något annat än just – oljan. En god vän började samtidigt som vi och har fått en enorm förbättring från sin Ulcerös Colit som han lider svårt utav. Så vad är det för skum produkt? Jag klistrar in en artikel där du kan läsa om detta! https://edoa.eu/sv/20-anledningar-till-varfoer-cannabisolja-aer-det-perfekta-kosttillskottet/

Är du intresserad av att prova eller fråga mer så ring Lena Isvind 073 078 4399…..alla dagar mellan 10-18. Lena är min skjutinstruktör och en mycket trevlig tjej som kan berätta allt om det här. Jag är den första att skriva under på att det låter hur larvigt som helst men faktiskt så känner jag mig lugn, harmonisk och har en inre frid i kroppen som jag inte känt så länge jag kan minnas. Placebo? Jag vet inte men jag måste helt enkelt sprida det vidare! Och, jag tjänar inte ett dugg på att rekommendera Lena. Du kan köpa detta på många ställen men eftersom jag är en misstänksam sort vill jag veta att det jag köper är äkta vara. Lena litar jag på!

Jag har haft en vilodag och träffat en ung vän med sin lilla bebis. Vi har gått en härlig promenad här i mitt paradis med 5 små kortbenta hundar. Vacker grönska och en underbar natur…utanför min dörr. Jag tackar livet varje dag för att jag får leva och gå runt just här på jorden. Nu väntar en kväll i soffan med ett glas vin. I morgon blir det ett tufft träningspass och jag ser verkligen fram emot det.

Jag önskar dig en fin fredagkväll. Hoppas att du mår bra, känner dig på ett strålande humör och har massor av energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: