Lite utomhusträning idag…

Om ditt gym är stängt eller du är rädd för att bli smittad….kör en liten cirkel hemma på altanen, i köket eller på gräsmattan. Det enda du behöver är en bänk! Jag vet att det är lite tjatigt men det funkar faktiskt alltför bra för att inte dela med sig av. Värm upp med hopprep! Har du inget? Köp ett. Mycket bra att få upp puls och kondition med.

Jag körde den här cirkelträningen 3 varv. Varje övning 30 sek…10 sek vila mellan. Övningar på ett ben eller åt en sida görs förstås med bägge benen och åt bägge håll. Dunka på med lite musik och livet känns genast lite roligare!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: