Corona-träning!!!

Ja, jag säger det med hälften ironi och hälften allvar. Allt är ju Corona numera. Läste rubrikerna i Expressen igår och allt började med just…Corona. Vare sig det var sport, ekonomi, politik eller annat. Nu kör vi Corona-träning. Och vad är nu det. Alltså hemmaträning! 😂

Det du behöver i utrustning är ett kvastskaft och en bänk eller soffa. Förslagsvis tidstagning eller bestäm dig för ett visst antal reps. Jag kör nästan alltid 30 sek, vilar 10. Allt som görs med ett ben eller en arm ska givetvis göras med bägge. Du har säkert sett det mesta om du följer min blogg men vi tar en repris om inte gymmet känns så där väldigt lockande just nu.

Magövningarna ligger efter varandra på filmen men är ganska tuffa så ”byt plats” så att du får något annat mellan.

Ha nu en fantastisk helg och var inte hysterisk över Corona. Det är inte Digerdöden utan ett förskylningsvirus. Jag tänker ta ett glas vin om en stund och lägga klart ett pussel som tar upp hela köksbordet. Min nya crush! ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: