Dagens enkla träningstips…

Det här anser jag vara den tråkigaste maskinen ever men…det går att göra den lite mer intressant. Intervaller förstås. Då kan du fokusera på annat än att bara hata den!😂

Börja med att värma upp ett tag…kanske på 8 i motstånd. Håll i de handtag som är fasta och inte rör sig. Trampa i kanske 5 minuter innan du börjar dina intervaller. Koppla in ett höftlås under 20-30 sek. Det är när jag inte ser riktigt klok ut på filmen och sjunker ned i en ”sittande” ställning. Det är oerhört tungt och en utmaning för rumpa och lår. Res dig upp, vrid upp motståndet till ca 14, ta tag i de långa handtagen och kör. Fort! Det värsta du har…i 2 min. Gå tillbaka till motstånd 8 och trampa lite lugnt i 1 min…..och fortsätt likadant under en halvtimme eller så.

Jag gjorde det där igår och kämpade i 40 min. Det blir många km faktiskt. Mina ”sittande” intervaller tenderade dock att krympa då jag var rätt ansträngd i benen sedan boxpasset dagen innan med en massa hopp. Mina stackars ben.

Jag avslutade gårdagens pass med 10 min magträning. Det kan passa ihop med helvetesmaskinen ovan! Idag ska jag dock endast gå promenader med de kortbenta. Min kropp skriker. Boxpass säger jag bara. Så sanslöst tufft och nu behöver jag vila en dag…kanske 2. Då blir det lite längre rundor med hundarna. Stackarna!😄 Bor man i mitt hus och är hund så rör man på sig. Något annat finns inte på kartan. Oavsett längd på benen. Behöver jag säga att jag har starka små hundar?

2 kommentarer på “Dagens enkla träningstips…

  1. Hej! Tack för all träninginspiration!😃
    Jag skulle vilja ha lite tips på hur man kan träna magen!
    Mvh Nina Nyström

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: