BoxtrĂ€ning…puh!😅

Det Àr nog utan konkurrens det jobbigaste jag nÄgonsin gjort. Men, det Àr vÀldigt roligt. Jag lyxar och kör privattrÀning med en himla duktig tjej. DÄ har man definitivt inte en suck att smita ifrÄn. Det Àr fullt ös i 60 min. Massor med slag, teknik, tabataserier, armhÀvningar och annat förfÀrligt i flÄsvÀg.

Jag Ă€lskar styrketrĂ€ning men kĂ€nner att jag har gjort det sĂ„ lĂ€nge. Det behövs variation i livet. Meningen Ă€r förstĂ„s inte att jag ska boxas utan jag vill ha slag- och fystrĂ€ningen. Det Ă€r ju heller inte sĂ„ dumt att möjligen kunna fĂ„ in en trĂ€ff – OM, nĂ„gon skulle attackera.

Är du sugen pĂ„ en rolig trĂ€ningsform och befinner dig i Örebrotrakten sĂ„ rekommenderar jag varmt denna tjej! Hon hĂ„ller Ă€ven i spinning och omtyckt grupptrĂ€ning pĂ„ World Class i Örebro samt Ă€r en engagerad personlig trĂ€nare med lĂ„ng erfarenhet. Dessutom en mycket kompetent massör. https://www.instagram.com/jessicaekman11/?hl=sv eller https://teamfitnesschallenge1.com

KÀnslan efter hundratals slag och massor av annan fysisk anstrÀngning Àr helt fantastisk. Endorfinbubbel. En stor andra frukost har Äkt ned och nu vÀntar de smÄ kortbenta pÄ sin promenad. Ingen sol denna dag men fruset vilket Àr skönt nÀr man har lurviga hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: