Vaken i ottan….igen!

Helt hopplöst det här. Denna morgon blev jag väckt av -gissa vad?-en hund förstås!🙄 Varför har jag så otroligt morgonpigga hundar? Jag tillhör den kategori av människor som aldrig någonsin kan somna om på morgonsidan. Kanske om jag blir väckt vid 2 men 4…no way. Så här sitter jag igen, vid min dator, vid kaffekoppen. Klockan har tickat fram till 4.30.

Gårdagen förflöt i ett lite utpumpat tillstånd. Jag var på en privat boxträning och det var så vansinnigt roligt. En tuff träning som jag varit och nosat på förut men fick avbryta då jag bröt en armbåge under en hundrunda. Tuffare än något annat jag testat genom livet och väldigt kul. Trodde faktiskt att jag skulle få en träningsvärk from hell men nej, inte alls! Jag känner lite mellan skulderbladen men annars ingenting.

Dagen blir väldigt lång när man går upp tidigt. Tur att jag har massor att fylla den med. Bilen ska lämnas in på tvätt. Jag får ta en påse på huvudet och snabbt smyga därifrån för den visar verkligen att en bilgris äger den. Vet inte hur det går till men jag har alltid sunkiga bilar och har alltid haft. Förr i tiden sa mina vänner att det inte var någon tvekan om vilken bil som var min. Det var bara att kolla in alla skor. Skor för att gå i skogen, stövlar om det regnar, snygga skor för att kanske gå in i en affär osv. Idag är jag inte lika noga med min outfit och bryr mig inte så värst om vad jag har på mig när jag är och handlar! Dock lyckas jag fylla den med annat skräp.

Ett benpass står på programmet….

  • Benpress, smal position. TUT 4 sek upp…4 sek ned….12 reps x 6 set
  • Benspark…3 reps håll statiskt i 3 sek i toppläget…upprepa till 15 reps är gjorda……15 reps x 6 set
  • Sissysquats ss utfallsgång……till failure/15 steg per ben x 5 set
  • Benpress, bred position. 10 x 10 med högst 60 sek vila mellan
  • Liggande lårcurl 15 reps x 5 set
  • Booty builder machine……10 reps x 5 set

Där tror jag att det räcker för denna dag. Stretch på det och så till det lilla mysiga konditori som serverar frukost i världsklass medan jag väntar på bilen. Förmiddagen är planerad till det bästa. Resten av dagen innehåller långrunda med kortbeningarna – förstås – och en bikiniprovning med ännu en vacker tjej som ska tävla i mars. En härlig fredag med andra ord!

Klockan har tickat fram en halvtimma och är 05. Jag ska ta och sätta mig framför dumburken en stund. Det verkar väl överdrivet att börja städa?

2 kommentarer på “Vaken i ottan….igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: