Jag hade en gång en blogg…

Ja, vad hände med den? Jag kom helt enkelt ifrån ämnet. Meningen var att jag skulle fokusera på hälsa och träning men jag hamnade utanför och inspirationen att fortsätta skriva uteblev. Lusten att skriva finns dock kvar så jag gör det en gång till…..startar en blogg.

Träning kan jag skriva om i oändlighet. Jag kan berätta för alla som inte har kommit till skott om hur fantastiskt vi andra mår som har klättrat ur soffhörnet till en mer aktiv tillvaro…jag kan skriva fakta och rada upp sanningar som jag anser är rätt eller som någon annan vis person anser är den ultimata vägen att gå…eller så kan jag helt enkelt bara dela med mig av träningspass, motgång och medgång. Vill någon läsa? Kanske – kanske inte..

Jag kan skriva om dåligt mående men det är väldigt många som gör det så jag väljer att prata om hur jag gör för att må bra men…även det blir en smula tjatigt eftersom vi alla vet att livet går upp och ned. Vi tappar sugen, orken, inspirationen, lusten och blir ledsna mellan varven. Om jag skulle påstå att det inte händer mig är jag den största lögnaren av alla. Jag är högst mänsklig men min träning håller i alla fall för det mesta näsan ovanför vattenytan. Det kan jag faktiskt inte skriva nog mycket om…

Jag kan skriva om dieter av alla tänkbara slag men eftersom jag inte tror ett smack på att banta blir det inte seriöst. Jag får faktiskt spunk på paleokost, LCHF, 5 dagars diet och allt vad eländet heter. Det handlar om att rå på din kniv och gaffel. Att få ditt sinne att begripa vad mat är till för. Den ska få dig att leva och inte tvärtom. 

Eftersom jag är självutnämnd mästare i att stressa halvt ihjäl mig så skriver jag gärna om det. Hur börjar en utmattning, vilka är tecknen, hur ska jag göra för att stoppa mig, hur ska jag bli fri från den……jag vet allt. Been there…done that.

Så, välkommen till min nya blogg. Den kommer att handla om träning, om att ta tillvara stunder i naturen, om utmattningssyndrom, om mående upp och ned. Den kommer att ge dig tips på mellanmål och enkel mat som du lever bra på utan att tugga selleri morgon, middag och kväll. Du kommer att få lite träningstips, ett och annat träningsschema samt annat ditt och datt.

Vill du så häng på mig här…kommentera och diskutera! Välkommen!

4 kommentarer på “Jag hade en gång en blogg…

  1. Hittade just din blogg via Fb och ser fram emot dina inlägg! Har en älskad f d mycket vältränad man som råkat ut för ett svår hjärnskada så behöver pepp för att orka med min egen tillvaro och få fart på en trött och överviktig knopp o kropp.
    PS! Attans snygg kropp och härligt leende har du, bra jobbat säger jag. 🙂 DS.

    Gilla

    • Åh, vad tråkigt. Ja, vi vet inget om morgondagen. Jag fick en hjärnblödning för 8 år sedan och inget fattade något. Jag? Som tränat hela livet och som aldrig vare sig rökt eller varit särskilt onyttig. Ett blodkärl brast.Allt kan hända. Jag tror dock att vi har möjlighet att klara det bättre om vi är i bra form. Jag hoppas att din man kan blir bättre och jag ska göra allt jag kan för att peppa dig! =) Och tack för komplimangen! 😉

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: