Över 10000 besök på min blogg…

Skärmavbild 2017-06-07 kl_Fotor

Ja, jämfört med de STORA bloggarna som skriver om sitt nya läppstift och vad de har gjort i helgen ute på krogen med sina tusentals besök om dagen, så är det förstås bara löjligt. Jag har ju inte kommit till den kvalitén på mina blogginlägg ännu! Jag måste helt enkelt börja skriva lite mer intressanta saker som t ex vad jag har i min handväska eller lägga upp en bild på min garderob! Det där kan bli mycket läsvärt!

Problemet är att jag inte använder handväska. Det finns ju fickor på det mesta och jag avskyr att ha just handväska. På något sätt är inte jag närvarande längre när jag hänger en väska över axeln och jag går löjligt. Precis som när någon som inte kan, försöker gå på höga klackar. Jag kan inte bära en handväska utan att se löjlig ut. Jag har ett flertal. Stora, jättesmå, mellansmå och medelstora och jag ser precis lika dum ut men vilken jag än väljer,

Sedan är det ju problemet ”vad jag har i min handväska”! Det inlägget skulle bli mycket kort. Plånbok, ett cerat, nycklar och mobil. Vad mer kan man ha där? Och hur kan det ens locka läsare. Jag vill inte på något sätt förlöjliga människor men det är lite skrämmande att den rubriken ”vad jag har i min handväska” lockar massor av läsare! Vart är världen på väg?

Bilder ur min garderob skulle bli ännu fånigare då där ser ut som om en bomb har briserat. Jag städar där ideligen men någon är där på nätterna och bökar runt på hyllorna så att det ser ut om om en tornado har rullat in. Jag försöker med bästa möjliga inställning ha ordning på mina hyllor. Kortärmat där, långärmat här, träningskläder på den hyllan och tjocka tröjor på den under men…..rätt vad det är så har det blivit en sanslös mix av alltihop. Då häller jag ut precis allt på golvet och börjar om. Det är som en never ending story och jag har tappat allt hopp om att jag ska ändra mig. Det är på något sätt kört när man närmar sig 60 och inte klarar den här biten.

Idag är en vilodag för min stackars mörbultade kropp. Den är svårt åtgången och har ont på varje fläck som jag tar på. Denna gång beror det inte bara på att jag har tränat utan jag målar hus. Man fattar inte hur stort ett hus är förrän man står där med en löjlig liten pensel och inser att det inte bara ska målas en gång utan fler gånger. Jag är totalt slut av att klättra upp och ned på en stege, sitta ihopkrupen och måla under fönstren och av att göra den där penselrörelsen tusentals gånger per dag. Det är 20 år sedan sist och då vill jag minnas att vi var ett gäng. Nu är jag själv och målar. Det kommer att ta ett tag…!

Solen skiner men det är lovat riktigt skrotväder idag så det är bäst att gå ut innan regnet börjar ösa ned. Klockan har blivit halv sju och vi som har vaknat fick uppleva ännu en morgon. Är inte det fantastiskt så säg?

3 reaktioner till “Över 10000 besök på min blogg…

  1. Jag har handväska. Ofta. I den jag hade inatt på jobbet finns bla detta; snabbkaffe, en förpackning plastskedar, två paket plåster, Alvedon, Novalucid, cerat, handkräm, snytnäsdukar och eventuellt en sax. En ficklampa tror jag att jag skulle kunna skrapa fram också. Alla saker, mycket viktiga!! 😂😂😂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s