Med en fräckare outfit går det bättre att träna! Sant eller falskt?

IMG_9744

Jag vill påstå att det är alldeles sant. Köp ett par nya tights och genast blir det roligare att träna dagen därpå. När jag hade häst red jag definitivt bättre om hästen hade matchande schabrak och lindor eller om jag hade nya ridbyxor. Jag har absolut roligare om jag inte känner mig sunkig. Löjligt? Ja, självklart. Men…det bjuder jag på. Livet är för kort för att man ska vara seriös hela tiden så låt oss vara lite fåfänga. Även på gymmet.

Det här med kläder har med åren blivit ganska ointressant. Från att ha haft mode som mitt största intresse så lever jag numera livet i jeans och tröja. Jag känner mig sjukt obekväm i fina kläder och kan knappt bärga mig innan jag får hoppa i ett par asfula joggingbrallor eller ett par utslitna jeans. Märkligt.

Det skulle dock vara ännu märkligare om jag knatade runt här i busken i klänning och höga klackar. Jag har varit helt fantastisk att gå på de mest skyhöga styltor men det kan jag lova att jag inte lever upp till idag. Det är fasansfullt obekvämt och obegripligt hur jag har kunnat trycka ned mina ganska breda fötter i så smala skor!!! Kan du gå i höga klackar? Ja, om du nu är kvinna förstås. Spänna vader sa min gamla pappa och det ligger något i det för det är där hela grejen sitter. Om man försöker att gå på höga klackar utan att göra precis det så knäar man och ser inte riktigt klok ut!

Nu fick jag lite flashbacks från förr. Det är alltid kul. Jag bjuder på en bild från -75. Jag är 17 år! Kolla benföringen! 🙂 Snyggt!

IMG_9751

Egentligen tror jag att vi svenskar överlag är ett folk som klär oss illa. Jag ryser ibland när jag går in på ett varuhus eller annat och tittar på folk. Joggingbrallor är ok hemma i soffan men på övriga ställen är det big nono! För att inte tala om foppatofflor i knallrosa. Jag spyr. Så otroligt fult. Jeans kan vara hur snyggt som helst om det nu är snygga jeans och inte sitter nedanför bajgången med ett par kalsonger som sticker upp med en ful resår ovanför. Det är nog absolut det fulaste mode som någonsin funnits. Den kille som går runt på det viset förstår inte hur fullkomligt oattraktivt det är. En del har ju dessutom jeansen sitter NEDANFÖR rumpan. Det är om möjligt ännu fulare och vilket elände det måste vara att ha brallorna kvar? Hm…?

Så, jag funderar här om jag ska ta en klänning på hundpromenaden? Bara för att känna hur det känns! Sydde den för 5 år sedan när jag var på ett bröllop och den är inte använd sedan dess. Söt blommig liten sak med ett par lila högklackade skor till. Jag kom inte så långt. Det räckte att föreviga outfiten på bild. Jag är inte ”blommigaklänningstypen”!

IMG_9742

Ne, det får åka på lite mer praktiska saker. Dessutom tror jag att det tyvärr måste på mössa och vantar för det är skitkallt. Snö den 9 maj är inte ok! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s