Ännu en dag med mesträning….=(

IMG_8959

Gah, vad trist det är att inte kunna ta i! Handleden är nästan bra men..inte riktigt. Det går fint att träna ben och där kan jag trixa med diverse övningar tills jag blir helt utmattad men överdelen av kroppen är det inte lika lätt att träna utan vikter.

Idag började jag lite smått med latsdrag, hantelpressar och annat där inte handlederna ansträngs alltför mycket. Lindad förstås! Stenhårt! Det gick bra men var alldeles för lätta vikter för att jag skulle bli nöjd. Körde mycket mage i pauserna men nu börjar det tråka ut mig för det gör ingen nytta. Jag är ganska stark i magen och behöver en viktplatta eller ett motstånd för att det ska kännas. Situps kan jag hålla på med tills jag somnar. Det är helt meningslöst. Jag har försökt med fötterna rakt upp i vädret, med böjda ben utan markkontakt, med step-upbräda men……det tar för dåligt! Avslutade med en plankintervall. 45 sek x 10 med 10 sek paus mellan varje. DET kändes i alla fall.

Igår provade jag en annan intervall med ”hollow body hold”. Det är alltså en statisk position enligt bilden nedan. Spänn magen mot golvet och HÅLL! Jag körde 30 sek intervall med 10 sek vila x 10  Statiska magövningar tycker jag ofta är mycket tuffare än repetitiva!

hollow-body-hold

Resten av dagen ska jag försöka roa mig inomhus. Hu! Vem stökar till? Den pyttelilla hallen är fullknökad med skor, kängor och stövlar! Jag räknar till 16 par!!! Helt otrolig bedrift att lyckas med det på två personer. Det blir så alltid. Jag är nog bara en person som inte kan hålla ordning. Det gäller inte allt! Jag har alltid haft puts på mina hästar och en väldig ordning runt dessa. Mina hundar har alltid den bästa skötsel och har alltid kommit i första hand. Det är bara min stackars man som får leva i min oreda!!

Jag tar inte så hårt på det. I mitt tidigare liv var jag ordningssam och hade det puttinuttigt inne med kuddar, prydnadssaker, tofsar och jox men den tiden är förbi! Jag finner inget nöje i det längre. Vi bor mitt i skogen och lever ett annat liv än vad jag gjorde då. Det är oviktigt med saker och jag skulle inte för mitt liv lägga ned pengar på en prydnadssak idag. Då köper jag hellre ett par nya träningstights! 🙂

Först ska jag dock fixa lunch. Det blir torskrygg idag med lite goda kryddor och en skvätt grädde, potatis, morötter och broccoli! Ungefär som jag alltid äter. Enkelt och gott. Småkorkarna ska ha en långpromenad. För närvarande får den yngsta busen gå kopplad då han har en total förkärlek för att äta skit! I alla former. Det är oerhört äckligt och svårt att rå på! Jag har varit allt annat än snäll då jag har plockat grävlingsskit och annat i bajsväg ur munnen på den lilla otäckingen. Nu är det koppel på som gäller annars blir vi ovänner på heltid. Lymmel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s