Du vet väl att du kan beställa blingbikinis och poseringsbyxor av mig? Inte? Då vet du det nu!!

14713556_375705662819542_6028686986618970864_n

När det gäller bikinis så vänder jag mig i första hand till dig som vill ha något alldeles extra. Jag serietillverkar inte likadana med några ynka stenar på utan jag gör ”oneofakind” bikinis enbart till dig som kund.  Jag har plockat upp mina gamla syfärdigheter och ger utlopp för lite konstnärliga talanger. Är du intresserad av att titta på något som jag har gjort så titta här!

piasblingsuits     eller här!

piasblingsuits.se

Inom den här branschen så marknadsför sig väldigt många som ”skräddare”! De ”skräddarsyr” din bikini! Skräddare tillhörde ett skrå där man förr tog ett skräddarmästarbrev och att skräddarsy något innebär att man syr något individuellt anpassat men många provningar. Ingenting är skräddarsytt som aldrig provats! Måttbeställt är ett bättre ord.

Vad kostar det då? Vill du ha en billig bikini så finns det många tjejer som syr för liten peng.  Det gör inte jag och varför då?

För det första använder jag inget Alibababling! Det är skitstenar från Kina gjorda av resin.  De glittrar lite om du sätter starkt ljus på men i själva verket blir det inget direkt sprak när du står på scenen. De connectors, det här som sitter på axlar och i sidorna av bikinitrosan, som inte är i kristall ,är väldigt lätta! Du känner direkt om det är fake eftersom de inte väger någonting. Det är inte bara skitmaterial utan du riskerar även att de går av. Stenar och connectors från Kina är mycket billigt och du köper kanske 1000 st flatbacks för 1 dollar. Tänk på det om du köper kristaller privat. Är det billigt så är det bara skräp.

Jag använder kristall från Swarovski och Presciosa. Det är helt avgörande när du står på scenen och gnistrar alldeles fantastiskt. Om det sitter 2000 kristaller på din bikini så har de definitivt kostat otroligt mycket mer än resinstenar från Kina.  Väljer du riktigt stora stenar så kan dessa kosta 30 kr st!

Sedan tar det en stund att sätta dit alla dessa små rackare som varierar i storlek från 2,5 mm till 7mm. De limmas på din bikini, en och en. Det tar många timmar att färdigställa en bikini. Det kan sitta flera tusen kristaller på en rikt blingad bikini…

Jag har ingen limit för mängden av kristaller jag sätter dit. Vi kommer överens om hur din bikini ska se ut, ett pris och sedan blingar jag därefter.

Jag vill att du ska vara ditt bästa du! Att du ska känna dig som en diamant, sprakande och självsäker där du står på scenen. Jag gör det här för att det är kul och har inget som helst intresse av att göra flera likadana. Vill du ha något unikt, fullständigt galet glittrande, välsytt och snyggt så komsi kom! 😉 Jag ser fram emot att tillverka något urläckert endast för dig!!

För att beställa av mig så skicka mig ett mail till piasblingsuits@gmail.com eller skicka mig ett PM på Facebook. Jag är snabb att svara!

_smal_16tyngre4_5550

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s