Träningslycka!

img_8640

En dag när allting stämmer. Pigg, glad, träningssugen efter 2 vilodagar, fokuserad, inspirerad…..KÖR!!!!

För några månader sedan satte jag några mål. Jag skulle ta 25 kg i bicepscurl, 40 kg i bänkpress och åstadkomma chins. Chinsförsöken har jag dock lagt ned då jag sträcker mig illa precis varje gång jag försöker. En gång i framtiden kanske men just nu vill jag klara mig utan att göra mig illa. Men, däremot har jag fixat mina andra mål. 25 kg i bicepscurl lyckades jag med denna dag! Yiiiha! 4 set med 8×20, 8×21, 8×22,5 och 4 x 25!!!! Nu sätter jag nästa mål på 30 kg. Hmmmm, ska vi säga i juli?

I bänkpress har jag lyckats med 40 kg. Jag menar här inte bara en repetition för då skulle jag nog kunna trycka upp betydligt mer. Jag brukar börja med 15 x 20 kg som uppvärmning och sedan trappar jag upp vikten från 30, 35, 37,5 och upp till 40. Försöker göra 8 reps per vikt men har bara lyckats med 4 på 40. Men, more is to come!! Babyvikter för någon men för mig är det en bragd! 😉

Dessutom så händer det saker. Progress! Midjan blir smalare och axlarna bredare!!

img_8632

Hamstringsfästet är bättre!!!! Det är lycka nummer 2. Äntligen efter snart ett halvår med trassel så har jag inte ont när jag går. Jag kan gå i en trappa utan att grina illa. Jag har gjort rehabövningar i det oändliga men det har också gett resultat. Snart kan jag nog börja jogga lite. Att gå är underbart men ingenting kan mäta sig med att få jogga. Det behöver inte gå fort, bara rulla på i ett skönt tempo och få upp pulsen. Mmm, jag ska prova i veckan…om jag törs!

Klockan närmar sig 17 och jag sitter här i mitt kök med en skål cheddarpopcorn och ett glas vitt vin. Spelar lite skön musik och bara njuter. Det börjar skymma ute och alla våra småfåglar som ätit som idioter vid vårt fågelbord har sagt godnatt. Ett par rådjur går runt i godan ro på gården och tuggar i sig en massa torra växtdelar. Helt orädda. De brukar inte ens bli särskilt rädda när vi går ut. Vi kan av och till se dem vilandes vid vår gäststuga så jag tror att de känner att vi är stora djurvänner. De är så fina!

Jag är så tacksam att jag bor just här mitt i naturen med djur och natur inpå knuten. Ett enkelt, lugnt och rofyllt liv. Okonstlat, otvunget och utan några krav på hur livet ska vara. Jag skulle inte vilja byta med någon! 🙂

En reaktion till “Träningslycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s