Just idag är jag stark….just idag är jag bra…

fist-bump-1195446_1280

..för att citera Kenta…! När det känns så här bra så är det bara att vänta på en propp så att man åker ned i diket. Det är som en oskriven lag och inget kan hindra att det händer.  Just nu känner jag mig stark, frisk och lycklig. Jag har bra kondition, känner mig oslagbar och har inte ont någonstans……! Det är nu det kommer att ske!

Jag kommer att ta i för hårt och göra illa mig, krocka, stuka en vrist, åka på någon eländig influensa eller bita av en tand!! Lagen om alltings jävlighet!! Alltid! Varje gång man lyckas är man närmare ett misslyckande. Så surt! Så ofrånkomligt.

Dagen började med en promenad. De små knallkorkarna på korta ben förgyller livet. Skulle jag vara grinig när vi går ut så är jag garanterat gladare när vi kommer hem. Småhundar! Fnys. Larvigt! Eller inte? De är vansinnigt roliga! De har en stor portion humor och det är fullt ös medvetslös, från början till slut. Jag har haft många hundar och kan fortfarande sakna tryggheten och det speciella med en stor hund men det här är så otroligt okomplicerat. Det är bara roligt. Älskar de här små luddiga sakerna!

img_7369

Efter frukost nummer 3 så avverkade jag 2 timmar på gymmet! Rygg, biceps och ett löppass. Jag har blivit starkare och kände mig oslagbar denna dag! Det var på tiden då det har varit hur segt som helst under en längre tid! Bicepscurl, 4 set x 10, 20 kg. Stort framsteg för mig. Nästa mål är 25 kg. Jag sätter 3 månader som limit. Återkommer om detta den 9 februari! 😉

Nu sitter jag här och myser fredag med min äkta hälft. Ett glas vitt vin är upphällt och jag skrattar åt jämlikhetsivrarnas försök att göra hen av oss allihopa! Ni måste acceptera att vi är födda man och kvinna och det som eventuellt skulle kallas hen – finns inte! Vi är helt enkelt kvinnor och män! Ska det göra så förbaskat ont? Vad är felet i Sverige med att vi inte kan tåla att det finns två kön? Uuuh, så dumt!

hen-213435_1280

Kolmörkret har sänkt sig ned och det lilla huset mitt i skogen är mysigt och varmt. Jag är väldigt glad som får sitta här i min gamla soffa och bara njuta av livet. Jag hoppas att du gör detsamma. Glad fredag på er allihop! 🙂

saying-1208974_1280

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s