Oflyt i allra högsta grad! =(

8532a1705c4433dc030b6db81a00d5a3

Efter en veckas uppehåll så var jag då äntligen på gymmet och skulle träna ett pass utan inblandning av min vänsterhand. Går ju fint. Jag har ju ben. Men, jag kan konstatera att den här kroppen är som ett kex. Mina lår ville inte vara med och pang, så fick jag en muskelsträckning eller vad det nu är – i bägge benen!!! Men hur är det möjligt?? Nu sitter jag här sur som ättika och har alltså endast en fungerande kroppsdel att träna, högerarmen! =-(

Jag har tröstat mig med en PW då det trots allt fungerar att gå. Kanske inte i det tempo jag vanligen stegar iväg i men trots allt rörelse av något slag. Mina endorfiner….måste ha…….blir ett as utan……elak…….tjurig……….! Det är verkligen märkligt hur illa det är att inte få sin dagliga kick av motion och träning. Jag har abstinens! Ganska svår sådan! För en icke invigd så verkar det nog löjligt men jag vet att detta är det inte bara jag som lider av. Vi är fler som mår skit när vi blir hindrade från att få vår dagliga dos!

img_6890

Rutinerna havererar. Utan rutiner fungerar jag inte. Det är rutiner som gör att jag alltid orkar lite till. Det är rutiner som gör att jag inte tappar sugen, inte tappar motivationen och som gör att jag hela tiden strävar framåt. Går inte att stoppa! Ger aldrig upp. Ser inte åt sidan utan bara kör. Nu har jag kört i diket. Ungefär som en bil som har hamnat upp och ned. Hjulen snurrar fortfarande men bilen kommer ingenstans…..

Ibland frågar någon…..ska du inte vila dig från träning ett tag? Det fixar kroppen alldeles på egen hand. Finns ingen anledning att planera in ett uppehåll för det blir uppehåll vare sig man vill eller ej! Ju längre tid du har lyckats och desto bättre allting är….desto närmare är du ett misslyckande! En riktigt sur sanning!

Det har mitt humör till trots varit en fin dag med otroligt vackert väder. Sol, en knallblå himmel och klar luft. Älskar den här tiden innan kyla och is rullar in. Jag ska hälla upp ett glas vin, ha en skön fredagkväll och vänta in morgondagen. I morgon är det en bättre dag! Det vet jag! Alldeles säkert!

img_6885

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s