Ta tre läckra blingiga bikinis! Sätt dem på tre läckra fitnesstjejer och……voilá!!!

14423673_10154437257491093_1076979963_o

Det är ju det jag säger, jag har ett otroligt roligt jobb!! Jag gör smycken och jag syr bikinis! Vilken grej! Så,  idag hade jag turen att umgås några timmar med de här läckra brudarna på bilden ovan. Carin, som ska tävla i vår, Ellen som precis har vunnit Junior SM i bikinifitness och Rebecca som kom 4 i veteran SM, bodyfitness ……whoop whoop!!

Det som började på kul har utvecklats till något större. Min avsikt är inte att spotta fram bikinis stöpta i samma form utan jag vill göra det där lilla extra till den som verkligen vill ha något som inte sitter på alla! Jag vill att det ska spraka och gnistra!! Det som sitter där och blingar är Swarovski kristall. Inget annat! Ska det glittra rejält så är allt annat ointressant! Undrar om jag hade några pärlplattor som barn? Det kanske helt enkelt är så att jag lever min barndoms dröm! Att få gå helt amok bland pärlor och glitter!!!

Som vanligt när jag vill ha något fotograferat så vallfärdar jag till Per Johansson, Procard! Otroligt duktig fotograf som är bra på precis allt. Produktbilder, naturbilder, porträttbilder, modellbilder……allt! En supertrevlig man som lugnt och sansat får fram fotomodellen i precis alla! För dig som vill prova på att vara modell har han även något som kallas ”modell för en kväll”. Länk till detta här!   Titta gärna på Instagram för att se hans bilder här!

Bilder från vår eftermiddag hos Per Johansson, Procard,  kommer att läggas upp på Instagram @piasbling och @piasblingsuits och för övrigt susa runt lite på Facebook och här och där! Här är några ”back stage”!!!

14407807_10154509916932296_1961224650_o

img_6583

Mina modeller mumsar nog på ris och kokt torsk just nu medan jag för min del just har avnjutit ett STORT glas vin och en skål med jordnötter. Det är ju i alla fall fredagkväll och en dag i veckan måste man få strunta i alla nyttigheter och ge sig hän åt skräpdiet! Det har jag för övrigt ägnat mig åt hela dagen! Jag är väl den enda som måste ha matsäck med för att åka från Nora till Odensbacken. Höll på att dö svältdöden när jag rattade fram till den lilla orten och upptäckte snabbt att Statoil med en livräddande korv inte existerade. Det blev ett konditori och en jättebulle! Står inte på kostschemat! När jag åkte hem var situationen densamma och det fanns inte en chans att jag skulle komma ända till Nora utan ett livshotande blodsockerfall. I Örebro finns det Statoil! Och korv! Står inte heller på kostschemat! 😦

Nåväl! Fredag kväll, vin i glaset och ännu en bra dag går mot sitt slut! Livet blir banne mig bara bättre och bättre!! Skål och fredag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s