Hon fattas mig! =(

img_1994

Älskade, älskade hund! Ibland får jag en klump i magen så stor att jag mår illa av saknad efter den mest underbara hund jag någonsin haft. Ami, min glada och alldeles ovanligt fantastiska schäfer. Det är nu 2,5 år sedan hon fick åka till hundhimlen, nästan 13 år gammal men det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Jag har haft många hundar, alla har varit fina och djupt älskade men den där fröken på bilden, henne kan jag aldrig glömma! Idag vaknade jag med sorg i hjärtat då jag drömde om henne precis innan jag slog upp mina blå..

Knallkorkarna som nu studsar runt mina fötter och bor i huset är hur kul som helst men någonting inne i hjärtat saknar sällskapet av en stor hund. Jag har alltid haft en schäfer! Det saknas en schäfer i mitt liv! Det bara är så. Tryggheten med en vakthund i hemmet, tryggheten med en stor hund när man är ute och  umgänget av denna intelligenta och läraktiga individ,  fattas mig.

12363154_1638405136422113_2062341691327582301_o

Jag har försökt att vara utan hund. Det går inte. Det SKA vara någon som tassar runt i huset. Det SKA vara en hund med mig på promenad. Det känns ju inte klokt att gå en promenad utan hund! Jo, om man gasar på och går av bara tusan så funkar det men en vanlig promenad känns ju helt onödig när det inte är en hund vid min sida. Jag kan vara utan människor och ensam långa perioder men jag vill och kan aldrig vara utan hund.

Just nu har jag ju en lånehund så för tillfället är det ju två stycken ”tre pannkakor höga” små troll som bor här. De ligger tätt intill mig här i kökssoffan. De kan mina rutiner. Nu vilar vi, sedan blir det fullt ös.

img_2343

Ännu en varm dag väntar på oss. I går kväll var det varmt så att AC:n i sovrummet åkte på. Det var ju över 20 grader. Härligt, härligt. Jag ska tillbringa dagen ihop med min gamla mamma och köra rullstol! Den som inte har gått långt med en rullstol har nog inte en susning om hur jobbigt det är. Det blir dagens träning då mina armar är en smula använda sedan gårdagen. Vi som har ben att gå på inser sällan värdet av att faktiskt få göra det. När man inte kan det längre utan är sittandes i rullstol och i bästa fall får möjlighet att sitta på en balkong, är en promenad en upplevelse. Man måste pyssla om sina gamla medan de är i livet. När hälsade du på någon av dina föräldrar sist?? Glöm inte att de finns. Det kommer en dag då du kommer att ångra dig bittert att du inte besökte dem medan du kunde. Den dag man mister någon så inser man att det där ”sedan” gick åt skogen och aldrig kommer…

En läcker bikini ska provas i Västerås och nu håller jag tummarna för att den sitter som en smäck! Du vet väl att jag kan komma till dig om du är intresserad av en bikini för tävling? Finns du i min närhet, dvs Örebro eller på vägen mot Eskilstuna och Västerås så tar jag med mig bikinis för provning, tygprover och gasar till dig! Nemas problemas.

Nu är klockan 06 och jag ska sätta fart. Huset ser som vanligt ut som ett bombnedslag. Jag har varit själv i några dagar så jag har absolut ingen att skylla på. Det måste vara jag som har slängt grejer omkring mig överallt. Gah! Undrar om jag någonsin kommer att lägga saker där de borde ligga? Hm, det är nog kört! Innan jag trycker plattan i botten och sätter fart på dagen måste jag dock ha frukost nummer två och så blir det förstås en morgonrunda med kortbeningarna. Så, då kör vi då!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s