Inspirerande möten!

14203495_10154461194912296_1441780349_o

Livet är en rätt kul historia. Jädrar vad det svänger hit och dit! Vips så befinner jag mig i styrketräningsvärlden. Hur gick det egentligen till? Jag lagade en illa sydd bikini och tänkte men hu, vilken vissen sömmerska som har totat ihop den här. Det skulle jag göra väldigt mycket bättre. Det var några månader sedan och nu är det full systuga i huset. Igen! Det var ett tag sedan jag levde bland tyger och trådändar. Sisådär 25 år sedan skulle jag tro. Nu är det full snurr igen och förhoppningsvis så snurrar det snart på ännu mer.

Jag har jobbat med kunder i hela mitt vuxna liv och har alltid gillat det. Oavsett om jag har sålt kläder eller hundartiklar så har jag alltid tyckt att mötet med människor har varit kul. Det här som jag gör nu är alldeles extra roligt pga det klientel jag möter. Vältränade, målmedvetna, starka och inspirerande med en vilja av stål. Hur bra är det inte att få träffa just en sån person en dag då man kanske inte är på topp? Helt fantastiskt!!

Aldrig någonsin tidigare har jag känt mig så motiverad att träna som under denna sensommar och begynnande höst. Jag har träffat unga vältrimmade tjejer som har fantastisk fysik. Jag har även mött ett antal tjejer i liiiite högre ålder, flerbarnsmammor med kroppar som man inte tror är möjligt att åstadkomma efter att ha fött flera barn! Det är helt galet inspirerande och jag inser att det finns inga gränser för vad vi egentligen kan göra med våra kroppar och våra muskler. Det alla har gemensamt är framför allt är  en total kontroll på vad de stoppar i foderluckan! Det skulle många icke tränande behöva lära sig ett och annat av. Vi blir sannerligen vad vi äter.

Jag blir så taggad av att möta dessa fina tjejer och även om jag nu inte har för avsikt att glittra runt i en av mina bikinis så ska jag banne mig ta min kropp till oanade höjder. Så det så! Jag vet att jag har lyckats få igång ett flertal av mina vänner i träning och en ganska målmedveten sådan. Men hur har jag inte tjatat?? Hehe! 😉 Som tips till er, som nu kanske vill lite mer, så har jag fått kontakt med en fantastisk kille som tar fram ett seriöst och genomtänkt kostprogram. Inte utspottat via en dator där man knappar in längd och vikt. Ett kostprogram där du innan det räknas fram, får svara på frågor om vad du är för sorts person, vad du gör när du inte tränar, hur din familjesituation är,  hur många timmar du tränar osv osv. Det är en erfaren kroppsbyggare som är lite mer av allt! Det känns mycket seriöst.

Låt oss säga att du jobbar 8 timmar om dagen, du har barn som du tar hand om från tidig morgon, du handlar, städar, fixar mat och tar hand om barn igen plus att du löptränar eller går och tillbringar ett par timmar på gymmet! Räcker det då med 1700 kcal för att du ska kunna få muskeltillväxt? Skulle inte tro det! Ändå så är det väldigt många som sysslar med rådgivning och levererar  ett kostupplägg som är ungefär så. Svältkost!

Mitt BMR -Basal Metabolic Rate- är 1387 kcal! Det är alltså vad jag gör av med om jag stannar i sängen hela dagen och bara andas!  Att jag då skulle kunna vara en glad person som orkar och har energi, bygger muskler och formar en kropp på 1700 kcal är en omöjlighet. Varför jag tjatar om 1700 är pga att jag har fått just det antalet kcal i kostprogram flera gånger. Visserligen med en ganska hög proteindel men det spelar ingen roll. För att träna behöver kroppen bränsle = kcal! Se till att den som hjälper dig med kost är utbildad på det och inte bara har laddat ned ett program – vilket jag tror att rätt många faktiskt har!! Är du intresserad av vem jag anlitade så hör av dig!! 🙂

Natten tillbringades med en kisse under hakan = inte så mycket sömn! Gammelkatten som nu är på sitt 19:e år är helt galet kelsjuk och jag har inte hjärta att mota bort honom. Jag är hans madrass sedan många år men nu ännu mer intensivt använd. Speciellt nattetid! En runda med de små lurviga tussarna väntar i blåsvädret. Men – det är varmt!! Det är bara att njuta.

img_4633_fotor_fotor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s