En enastående förvandling!!!

14113824_10209105582809354_611319199_o

Fattar ni? Detta är samma tjej!!!! 4,5 år mellan bilderna och en helt galen kroppsomvandling. Den här tjejen växte upp mobbad och förlöjligad för sitt utseende. Hon är 180 cm lång. Hon har kämpat med ätstörningar och depressioner och haft det riktigt tufft i sitt 21 åriga liv! Jag har haft förmånen att träffa henne som modell till min bikinis. Jag hoppas att alla som mobbat och burit sig jävligt åt mot den här gulliga tjejen, sätter frukosten väldigt svårt i halsen då de ser detta! Hon kommer att rocka fett den här damen, det är jag helt övertygad om. Heja Ellen säger jag!!!! Vilken sanslöst viljestark brud! Alla ni som tror att det inte går att ändra på det naturen försåg oss med – glöm det! The sky is the limit! Allt är möjligt!!

Vad har hon då gjort för att se ut på det här viset? Det är lätt att bara se bilderna och inte riktigt förstå vidden av vad vi ser! Det ligger ett sanslöst slit bakom med ett oändligt antal timmar av hård träning. Det ligger en vilja bakom som är hårdare än stål.  Det ligger ett mycket genomtänkt kostprogram bakom den här fantastiska kroppen. Den är inte byggd av pizza, hamburgare och skitmat. Amen!

Till er som envist tjatar om att det är insidan som räknas säger jag ja ja ja, självklart. Men ibland så kan en bättre utsida göra att personen på insidan växer och mår väldigt mycket bättre.

Jag blir så imponerad av människor som denna tjej! Som bara ger sig fan på att här ska det hända grejer!! Och genomför det!! Utan att vika en tum. Jag låter mig inspireras och tror att alla möten i livet har någon slags mening. Man lär sig något nytt precis varje dag, även av någon som är 37 år yngre.

Min morgonstund är slut, klockan är strax efter 6 och en runda med de kortbenta väntar. Idag är jag taggad som få för mitt benpass som väntar på gymmet. Lucky me som har en kropp jag kan använda!! Jag tackar livet för  det! Varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s