Ooops…..där rök ännu en sommarvecka!

stairs-1458533_1920_Fotor

Jag vet inte hur det gick till men så är det! Nu är det mörkt när jag går upp….tji fågelkvitter! =( Inte deppa ihop, inte deppa ihop, inte deppa ihop…intalar jag mig som en enveten papegoja. När det känns lite motigt så brukar jag tänka på vad som VERKLIGEN skulle kännas motigt!! T ex att bli sjuk och inte kunna röra mig som jag önskar! Då får man sig en liten käftsmäll och det kan behövas ibland när man hakar upp sig på skitsaker. Som en begynnande höst eller något annat opåverkbart!

Förresten höst! Det är egentligen en ganska fin årstid. Massor av färger, klar luft och inte så dumt alls. Det går att boosta själen med vackra höstdagar också. Jag vill i alla fall intala mig det!

Klockan närmar sig 6, det är ljust och ser ut att bli en vacker dag. Kortbeningarna ligger ihopkurade intill mina ben i kökssoffan och katten trängs med datorn i mitt knä. Jag kunde ha det värre. Såna trivsamma små luddepellar! Älskar allihop! Okomplicerade, glada med en stor portion humor. Det behöver man ha i sin närhet med så mycket galenskap och skit i världen. Förr läste jag tidningar hejvilt varje morgon….numera har jag inte lust att läsa ens en rubrik för det är bara en massa obegripliga händelser i detta land. Jag väljer att vara en struts för jag mår verkligen inte bra av att läsa om människans otroliga dumhet. Hur kunde evolutionen gå så fel?

Mitt nya träningsschema är inne på sin tredje vecka. Det står lite stilla med utvecklingen just nu men så är det i precis all träning oavsett vad man sysslar med. Det är den evinnerliga trappan med en och annan avsats där man får stå och stampa ett tag. Då får man gå tillbaka och titta på vad som faktiskt HAR hänt så att det inte hamnar en tappad sug på den där avsatsen. Motivation – det vet du – är en lyx och det är inte den som får oss att gå vidare i träning utan ”planen”. Utan en plan är det kört när motivationen uteblir. För det gör den! Var så säker!

Jag har ett fyra veckors schema där jag för varje pass, 4 dagar i veckan, ”måste” skriva i mina resultat. Gör jag det inte kommer det ett mail från min coach. Direkt! Jag skulle ju kunna fejka men vem skulle jag lura då? Enbart mig! Så, jag åker till gymmet och kör mina pass även om det känns fullkomligt meningslöst en och annan dag. När jag åker därifrån så brukar känslan vara en annan. Skulle jag fortfarande vara håglös och trist så har jag trots allt gjort mitt pass. Jag har tagit kontroll över olusten! Det är viktigt!

Gårdagen tillbringade jag ihop med symaskin, limtub och kristaller!! Det blev förstås en tävlingsbikini av den kombinationen. En fantastisk sak i något mörkt blågrönt skimrande tyg. Otroligt kul att göra dessa fantastiska blingande skapelser. Jag är fascinerad över mitt eget tålamod!! I vissa lägen har jag inget alls men med detta är det oändligt. Märkligt!

IMG_6410

Det som är ännu med fascinerande är de tjejer som ska bära dem. Vilka kämpar! En som inte är insatt i fitnesstävlingar ser det säkert som något ytligt och fånigt men om ni bara visste vilket slit det ligger bakom!! Alla dessa oändliga timmar av stenhård fokuserad träning och den totala kontrollen på kost och vad som hamnar på tallriken. Jag är djupt imponerad. Vilken vilja!!

Det börjar bli dags för frukost nummer två här i huset. Papegojorna knorrar lite och vill ha mat, de små lurviga hundarna vill ut och röra på sig så jag ska väl resa mig ur soffhörnet. Min bästa stund på dygnet är över för idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s