Men hallå….var tog denna sommar vägen????

IMG_6028

Nyss vitsippor och fågelkvitter och nu kliver vi med stora steg mot augustimörker. Det känns lite vemodigt! Man konstaterar att tiden går fort men vad som egentligen passerar är ju själva livet!!! Det är ju livet som bara rinner iväg! Stanna för fasen karusellen!! Den går för fort! Dagarna susar förbi. Jag hinner inte allt jag vill göra!!!!! Bredvid mig ligger min lilla kisse som går mot sitt 19e år. Hur gick det till? Han var nyss en kattunge. Ja, som du hör har jag vaknat med lite livsgrubbel! Jag måste skaka det av mig illa kvickt för som en god vän sa när jag stönade över att det går för fort att bli gammal – alternativet är ju inte så kul! Det har hon ju alldeles rätt i så man får helt enkelt gilla läget och göra det bästa av dagarna man har!

Jag är – som vanligt – uppe själv tidigt, tidigt. Idag tyckte min kropp att det nog var dags att hoppa upp halv fem men med lite protester från resten av min uppenbarelse så lyckades jag sova en halvtimme till. 5 är ok! Älskar att gå upp, älskar att vakna pigg som få och studsa ur sängen. Allvarligt, jag gör det! Inte bara skitprat! Jag är oförskämt och obehagligt krutpigg när jag går ur sängen. 😉 Kan reta gallfeber på vem som helst!!!!

Min sommar kan sammanfattas med träning, poolhäng och mycket tid bakom min symaskin. Mitt bikiniprojekt och sömnadsidé börjar ta form och du kan hitta en enkel webbsida här! Pia´s Blingsuits  Den är än så länge bara påbörjad och ska fyllas på med läckra skapelser så småningom. Det är vansinnigt roligt. Hur har jag kunnat låta bli att sy i 22 års tid? Kanske är det inte lika kul för min livskamrat då huset, som redan tidigare pga min armbandstillverkning såg ut som ett kaos, nu är en total katastrof med tygbitar, prover, provdockor, nålar, trådändar osv. Jag har aldrig lyckats hålla ordning omkring mig när jag syr! Det är som ett bombnedslag och har alltid varit så. Det sitter någon miss i mina gener! Haha!

Träningen är fortfarande lika rolig och jag är glad varje gång jag går in på gymmet och ännu gladare när endorfinerna hoppar runt i knopp och kropp då jag åker hem. Det är så det ska kännas. Eftersom jag använder mig av mycket tyngre vikter nu – ja, för mig alltså hehe! –  så måste jag ta fler vilodagar så jag kör ett varannandags schema. Det funkar bra. Då kan jag verkligen ta i max de dagar jag tränar.

Idag är det vilodag från styrketräningen men jag tänker mig nog en liten stund på löpbandet. Sedan ska jag hämta ytterligare en liten krabat till detta djurfyllda hem. Ännu en dam-tuss! Han ska bo här på obestämd tid då hans matte ska ut på vift. Den tuss som redan bor här kommer att gilla det skarpt då han är uppvuxen i flock och verkligen uppskattar en hund till. När de är så här små så gör det inget om man har ett par stycken. De hårar inte ett endaste strå, tar ingen plats och är som ett par lovikavantar i kopplet. Ingen dragkamp alltså.

Passa på att njuta av julimånadens sista dag. Det verkar bli mindre kul väder när vi traskar in i augusti. Jag tar nog och placerar mig bredvid poolen en stund på förmiddagen. Gillar inte när det blir för varmt men det är skönt en stund. D-vitaminerna du vet!! Viktiga! Ladda på för sjutton!!

Nu är klockan halv sju och jag tyckte mig höra ljud från övervåningen. Min ensamtid denna  morgon är slut och det är dags för frukost nummer två. Med sällskap denna gång.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s