Nostalgiboost på gymmet och PT online, kan det fungera?


Om du har kunskap om hur du ska utföra övningar, egen träningsmotivation och en grym disciplin, ja, då kan en PT online vara grejen! Kan du inte skriva under på ovanstående så är det inte smart.

Jag har tränat för flera fantastiska tjejer och killar i Örebro och det är definitivt väl använda pengar och timmar. Jag rekommenderar dem varmt. Nu känner jag dock att det är ok att träna på egen hand. Jag har ju mest fortsatt för att det är så grymt roligt att träna med en PT.

Nu har jag en PT online. Har letat och där finns otroligt mycket oseriöst. Se upp för sjutton då det är lättförtjänta pengar att printa ut ett träningsprogram och sedan inte ha någon uppföljning!! Med denna PT så har jag en app på min mobil där jag loggar in alla pass och även kan se alla vikter jag har lyft, framsteg, kostschema…allt. Det är riktigt motiverande och kul. Vi har även kontakt om inte dagligen så väldigt ofta! Just nu är detta rätt.

Jag går nu på ett 5 veckors styrkeprogram och det är nytt för mig då jag tidigare tränat med många repetitioner och olika intensitetstekniker. Nu är det mer back to basic och färre reps med tyngre vikt.

Det som även är nytt är en mer noggrann dynamisk uppvärmning och avslutning av passen med jogg i ett par km. Det känns skönt efter ett tungt pass att jogga en stund.

Det ska bli intressant att se hur det faller ut i slutänden. Det jag kan se är att jag redan efter tre veckor har en märkbar progression. Trots min ålder! Jag hade mina tvivel då åldern spelar en viss roll. Det är lättare att bli starkare och bygga muskler när man är 30 mot när man närmar sig 60!!! Jag är väldigt nyfiken på träningen efter dessa 5 veckor. Fortsättning följer……

Idag var det ben och biceps på programmet. Jag har som vanligt klantat mig och gjort mig illa i ryggen så det var allt annat än djupa benböj men jag gjorde så gott det gick med dagens förutsättningar! Jag har en spellista som ger mig vingar!!!!! Nostalgi de luxe! Ny musik blandad med gamla godingar from back then!! Från 70 talet! Vi som var unga då minns Queen, ELO och en mängd rock som fortfarande är helt galet bra! I mina öron!!😊

Vi måste ta en!!!! Lyssna på denna och hoppa tillbaka till 1977!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s