Dags för något gulligt att titta på!

kitten-488667_1920

Jo, jag tror det. Världen är galen och jag orkar snart varken läsa en tidning eller sätta på nyheterna. Idag är en dag då jag helst vill borra ned näsan i en kattunge och glömma att mänskligheten har blivit tokig! Eftersom jag är högst politiskt medveten och har massor med åsikter så har jag bestämt att här, just här, i min blogg, är jag helt opolitisk! Jag tycker ingenting om någonting viktigt alls utan just nu för stunden så är det näsan i en katt som gäller. Fram med gulliga och ulliga bilder i hjärnan och bort med allt obehagligt som precis nyss mötte mig när jag bläddrade i en nättidning. Usch och fy, för människan! Ett jättebläh!

Gårdagen avslutades på sämsta vis med ett raserianfall av sällan skådat slag. Jag höll på att spricka av ilska efter att ha blivit omkörd av två tävlingscyklister i full fart. En på var sida om mig! På min lilla lilla grusväg! Min hund var lös och jag hann inte koppla honom och han sprang för sitt liv med dessa två idioter bakom sig! Fortfarande i full fart. Att ignorera en människa som står på en 2 meter bred grusväg och viftar för att man ska stanna är oerhört fräckt. Att skrämma skiten ur min hund är inte smart!! Never underestimate a mama bear!! När jag till sist, efter att ha sprungit som en galning vilt skrikande, svärandes efter dessa korkskallar så stannade de sina cyklar och undrade varför jag var så arg och hotfull. Hunden kunde väl springa hem? Varför var den inte kopplad och varför var jag så hotfull? Usch, den ene sa så mycket dumt att det faktiskt var nära att han fick truten tillknäppt! Av min högernäve!!! Jag hoppas att skägget kommer att växa inåt på bägge två och att de fick en riktigt eländig natt med dåligt samvete. Min lilla hund fick ont i ett bakben och blev JÄTTERÄDD! Jag har varit arg ända tills nu. Katter var liksom grejen!

42739560_bb932727d2_b_Fotor

Det ser ut att bli ännu en svensk sommardag. 15 grader och moln! Tur att jag har lite att pyssla med. Gräset växer som om det har fått fnatt så det blir en stund på gräsklipparen. Väntar även ett besök av Anticimex som ska ta bort de gigantiska getingbon som vi har lite här och där. Tre stycken, stora som handbollar och knökfulla med getingar. Jag är inte så särskilt rädd för getingar men jag har ingen lust att ha deras flervåningshus på altanen.

Först ska jag dock ta en runda med min kortbente vän. Vi ska se hur illa det blev med benet och gå en lugn runda. Sedan är det slut på lugnet! Jag ser fram emot ett stenhårt pass på gymmet. Ilskan ska ur min kropp. Kommer den tillbaka får jag ta fram lite katter igen!

cat-914110_640

3 reaktioner till “Dags för något gulligt att titta på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s