Diamond push-ups, inte plättlätt!

 

Om man inte orkar att urföra en korrekt armhävning med raka ben så är det betydligt bättre att göra armhävningen med knäna i istället. En bra utförd armhävning är bättre än 10 usla.

Vid diamond push/up så håller man händerna i brösthöjd och formar en diamant mellan händerna så som jag har dem på filmen. Det är sjukt mycket jobbigare än en ”vanlig” armhävning. Musklerna som får sig en match är givetvis bröst men även triceps.

Jag har kört hårt idag och är TRÖTT! Skönt trött! Skriver på min mobil vilket känns lite värdelöst. Jag har för stora fingrar helt enkelt och gillar ett tangentbord bättre. Nej, jag har inte hällt något i datorn vilket inte vore omöjligt alls. Vi har en elkabel någonstans som är trasig!! Nu ska vi bara hitta den….!

Maskiner är hyrda utan resultat så nu ska jag plocka fram trollpackan i mig, göra mig en slagruta och gå ut med stor koncentration. Jag har läst att man måste vara väldigt fokuserad när man går med slagruta! Jag kommer nog att bli full i skratt åt den fåniga synen! En grenklyka i händerna smygande fram på tomten! Men, tänk om det fungerar????

Frågan är bara om jag efter all min bänkpress idag orkar hålla en pinne i händerna? Tyckte att det var lite surt att hålla i gaffeln nyss! Jag får ta en smaaaaal pinne! En lätt rackare! Fortsättning följer…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s