Militärpress och äntligen en proteindryck som smakar GOTT!


Faktiskt!   bmrstore  Allt jag har köpt i form av kosttillskott ifrån detta ställe smakar….bra!  Besök deras webbplats om du behöver få i dig lite mer av något. Bäst så här långt  i min privata smaktest i alla fall. Protelux Vanilj-päron smakar som en milkshake och – det är alldeles sant! =-)


Jag har kört ett 2 timmars pass på gymmet och mår så bra som jag kan! Använder mig numera av en app där jag skriver upp precis allt jag gör och vilka vikter jag tar. Det får mig att försöka lite till nästa gång jag tränar och idag lyckades jag faktiskt lyfta 22 kg i militärpress. Det är mycket för att vara jag!! Så kul! Faktum är att på detta vis så flyttar jag fram min maxgräns från gång till gång.

Läste ett inlägg på FB igår från en vän som kämpar mot sjukdom och det får mig åter igen att vara oerhört tacksam för att jag är frisk och KAN träna. Men även om det känns aldrig så långt borta med dålig hälsa och andra tråkigheter så kan det drabba oss alla som ett brev på posten. Hur förberedd är din kropp på att tackla en svår sjukdom? Är du i bra form, känner du dig stark, äter du bra kost?

Vad tjänar man på att träna? Allt! Precis allt! Att ha god kondition och styrka borde alla ha som inte är sjuka på något vis. Det finns liksom ingen anledning till varför man inte ska ha det när man kan stå och gå! Det går nog bra att strunta i sin kropp så länge man är ung men efter att man har fyllt 40 så försämras muskelstyrkan gradvis. Om man nu inte bestämmer sig för att hålla kvar den förstås!!

Den allra största behållningen av att träna sin kropp är dock den mentala biten. Jag är lycklig och glad! Jag deppar inte för skitsaker och går inte och önskar mig ett liv jag aldrig kan få. Jag är så förbaskat nöjd i mitt liv.  Repeterar och repeterar……träning är den mest underskattade antidepressiva drog som finns!!!

Så här års har jag en annan sysselsättning som är rena rama meditationen. Jag plockar svamp. Kantareller. Gula små solar som jag hittar precis överallt när jag är ute och traskar i skogen runtom där jag bor. Hemskt äckligt att äta men roligt att leta efter och jag har någon slags sjuka för jag hittar svamp vart jag än går. Det är ju mina vänner glada för!

Eftermiddagen ser ut att bli lite regnig och det passar mig bra. Jag ska klippa till några bikinisar till och roa mig med. Bling it on!! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s