Ben och ett väldigt öde gym!

IMG_5749

I lilla Nora utanför Örebro finns det flera gym. Det är helt otroligt när man tänker på den lilla folkmängd som orten består av. Jag har valsat runt på 2 av dem och just nu så är det Nora Fitness som får mina träningsbesök. Det är ljust och fint med stora ytor. Kanske inte den mest moderna maskinparken men det fungerar. Tränar man mest med fria vikter så finns det precis allt. Men, var är alla människor??? Kom igen nu! Det är sommar, ni har semester, sätt igång att träna! Nu!

Collage_Fotor.jpg

Har du svårt att motivera dig själv med egen träning så finns det alltid pass att gå på. Spinning, core, crossmix osv. Det är faktiskt lyx i en så liten håla som Nora med 10000 invånare att vara så välförsett med träningsmöjligheter. Utöver Body & Fitness, alltså detta gym så finns det ännu ett stort gym en bit bort. Även det är utrustat med det mesta. Så gott folk, vad väntar ni på??? Ta tag i livet! Vi får bara ett och det kan vara bra att fokusera på att behålla det så länge som möjligt.

Jag hade ett benpass på programmet idag. Kände mig lite off denna dag! Kan det månne vara den svenska sommaren som drog ned humöret? Here it comes!! Regn och 14 grader! Nu känner jag igen den. Jag väljer att inte bry mig då jag har annat att pyssla med! Symaskinen väntar! På bordet ligger hundratals kristaller som jag ska roa mig med att limma dit på min senast tillverkade bikini. Den kommer att bli grym! Så regna på bara! Det struntar jag i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s