Älskar mitt liv!


Så priviligerad lever jag mitt i spenaten och njuter av livet till fullo! 

Det blev en fantastisk midsommardag med strålande sol och 25 graders värme. Mmm, så underbart! Just nu har jag mödosamt klättrat ur poolen och det 33 gradiga vattnet. Nu – är det badbart!!! Har tittat på himlen från en skvalpande badring med ett glas iskallt jordgubbsvin i handen. Livet på en pinne! 

Dagen började på gymet där jag var mol allena. Jag har ett nytt schema att träna efter så det var kul! Och tungt! Det var rygg som gällde denna dag. Jag fick vara helt solo hela tiden! Nora stad sov kanske midsommaruset av sig. 

Efter lite brunch så gav jag mig iväg på en runda. Det är en 6,5 km sväng som jag tänkte ilskgå men idag blev det istället en joggingrunda. Nostalgi i lurarna, Skuggor i skymningen…Dan Hylander..tjohoo, fullt ös i backarna!!

Eftersom jag inte alls är en totalt nyttig individ så blev det poolhäng och iskallt jordgubbsvin på eftermiddagen! Sååå svag för ett glas vin där jag skvalpar runt! Älskar sommar! Älskar livet!! 

Har tagit en badpaus för lite middag! Om jag nu orkar resa mig ur solstolen förstås! Det är gött att leva! 😉

4 reaktioner till “Älskar mitt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s