Väderprognos för midsommar!

daisies-1373075_1280

Det kommer med största sannolikhet, men med viss tveksamhet, att bli åska. Ett band med åska och regn rör sig upp över Sverige och kommer att beröra…hm…..hela landet. Ja, just så var det, åskskurar kunde vi få – överallt – men även några solglimtar! Det kommer att vara mycket moln men som sagt solen KAN titta fram.

Det kommer i huvudsak att vara varmt men i samband med regn kan temperaturen sjunka och man måste då ta fram täckjackan! Under eftermiddagen lagom till ”små grodorna” kommer regnet på vissa ställen stå som spön i backen men här och där kan det bli SOL! Det kan även bli mycket moln och eventuellt lite blåsigare i samband med regn. Om det nu blir regn! Vi antar det, eventuellt, när inte solen skiner. Om den nu gör det.

Vindarna kommer att vara svaga men kan bli kraftiga i samband med de skurar som ska beröra hela landet så räkna alltså med vind! Svag eller stark! Vindstilla lär det inte bli! Det räknar vi inte med annat än mellan vindarna som är svaga eller starka!

Som tidigare nämnt kan vi få se solen! Den vill helst lysa i södra Sverige men kan även titta fram i övriga landet. Kanske inte så långa stunder men här och där kan den faktiskt lysa rätt länge, tror vi, eventuellt, om vi har tur! Vill ni äta utan att få gräddfilen utspädd med regnvatten kan det vara bra att gardera sig med paraply! Gummistövlar lär inte behövas då vi antar att det inte blir såååå mycket regn. Men det kan ju bli det, eventuellt, men troligtvis inte.

Det vi med största sannolikhet kan säga är att det kommer att bli väder! Av något slag! Och mygg!!!!!

mosquito-1465064_640

2 reaktioner till “Väderprognos för midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s