Gatlopp genom ICA!

IMG_5638

Handla! Ett gissel! Jag försöker alltid undvika köer i alla lägen! Jag får ångest av att stå i kö! Hamnar alltid bakom någon som ska krångla, någon som har tagit fel grejer eller något som inte är prismärkt! Eller så fungerar inte kortet eller koden! Kön bredvid går alltid fortare men skulle jag råka byta så händer det något strul i den jag byter till. Slår aldrig fel!

Idag var hela lilla Noras befolkning på ICA! Det var kö till färskpotatisen där man hysteriskt plockade till sig den mängd som tydligen var tillåten per hushåll! Jag orkade inte ens försöka….det finns ju ris att ta till om en svält är nära förestående. Man kan för övrigt tro att det är så när en titt i alla matkorgar avslöjar att här, jädrar anamma, ska det ätas!! Hur mycket går det att stoppa i sig egentligen och är det ett måste för att fira storhelger!!? Äta tills man nästan spricker? Jag fattar inte riktigt det där. Livets mening för mig är inte att leva för mat utan tvärtom.

Jag rafsade ned det jag ansåg fattades i skåpet i all hast och skyndade mig ut därifrån så snabbt jag bara kunde. Klockan var strax efter 10. Undrar hur det blir på eftermiddagen? Hu! Utanför sålde man jordgubbar! För 50 KRONOR litern!! Smart! Vem handlar INTE jordgubbar till midsommar? Precis lika smart som att man höjer bensinpriset lagom till storhelger! Alla ska ju ut och åka så det är bara att se glad ut och betala! Jag köpte också jordgubbar men inte för att det är midsommar. Trycker i mig några liter i veckan då det är suveränt gott att ha i fil eller till den Kvarg som jag till sist har hittat och som, mot alla odds, är jättegod. Det är Arlas Yoghurtkvarg! Supergod naturell med jordgubbar, blåbär och hemgjord granola!

Som vanligt väntas det skitväder på midsommarafton och jag försöker dra mig till minnes de gånger jag inte har suttit med tjock jacka och försökt att njuta av midsommarkvällen! Det är inte många gånger! Oftast är det regnigt och kallt! I morgon ska det visst bli blixtar och dunder som omväxling! Det gör inte mig så mycket! Planen är lugn och ro! Inget annat! Kanske blir det även lite mindre fylla, lite mindre slagsmål, knivskärningar och annat elände om det inte är tiptop väder. Always look on the bright side of life! 🙂

Just nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe efter morgonens benpass -ja, och ICA!! En skål med de svindyra jordgubbarna, som var supergoda trots allt, har ätits med andakt! Det är liiite sol så kanske kan det bli en stund i solstolen och ett dopp i poolen! Annars väntar min vän symaskinen inne i vardagsrummet! Jag har spritt ut mig som jag alltid gör när det ska sömmas något! Tur att jag har en tålmodig livskamrat som härdar ut med pärlor och tyg både högt och lågt! Men först lite mer kaffe innan resten av livet tar fart!

3 reaktioner till “Gatlopp genom ICA!

  1. Konstigt, skrev en kommentar på detta igår men sedan blev det kanske någon vajsing med den. Hade ju problem att posta den , men för att återupprepa mig. Köproblematiken känns helt klart igen, det där med att byta kön är lagen om alltings jävlighet ;-). Önskar att skurarna o blixtarna och dundren dundrar förbi snabbt. Själv har det åskat här precis hela natten. Ha en underbar dag oavsett om det blir ute eller inne.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s