Träningspaus!

DSC_0654_Fotor

Några dagar i alla fall! Undrar om det var för att jag fyllde 58 som kroppen helt plötsligt kändes gammal, trött och öm? Hm, i ett nafs liksom! Eller så var det hjärnan som signalerade ”ett år äldre” med full kraft så att jag totalt övermannades av min höga ålder. Hu! Sanningen är att jag faktiskt FICK en putt ned i diket! Ganska rejält! Vet inte om jag ska skylla på födelsedagen men det kändes som en orsak i alla fall! 🙂

Idag ska jag ta hand om min lilla mamma men i morgon ska jag ta tag i resten av livet med full kraft. I morgon ska jag hitta glädjen igen och orken att fortsätta resan mot en starkare kropp och bättre hälsa. I morgon ska jag hitta mitt lyckliga jag. I morgon…..! Det skulle kunna bli – aldrig – om jag inte visste hur envis jag är! I morgon är för mig – i morgon!

I morgon är jag på gymet kl 9 och jag kommer att träna ett tufft pass. Jag vet det därför att något annat är inte möjligt. Det finns inte en chans att Mr Olust som just nu härjar i min kropp ska få fäste att lura mig till att ge efter. Det finns inte ens en möjlighet att mitt avslagna tillstånd ska få stanna kvar. Skulle jag bli sittandes här, stirra i golvet och tycka synd om mig själv? Neh! Jag kommer att rycka upp mig och hitta vägen tillbaka från den här illvilliga snårskogen jag har gått vilse i.

Negativa tankar är förödande! De har en väldig tendens att bita sig fast som en äcklig fästing. Jag vägrar. Här måste pumpas in positiv energi i knopp och kropp. Vad gör du när den här negativa fästingen tar kontrollen? Så här gör jag!

Skriv ned! Allt som känns apa! Kanske är det någon som har varit taskig, för lite jobb, för mycket jobb, kroppen gör ont, helgen var botten …..eller vad som nu irriterar och gör att livet känns surt! När allt är nedskrivet så kan man alltid ta och skriva en positiv lista alldeles bredvid! Det brukar se ganska fånigt ut med de saker man faktiskt går och surar över. Ett löjets skimmer som avdramatiserar det hela och får deppigheten att försvinna. Häck väck med den!

Men….idag ska jag kampera vidare med Mr Olust. Han har gripit tag om mig och vi ska slåss en stund. Jag kommer att vinna. Han ska få SÅ på nöten! Fågelkvittret, solen, livet och glädjen har hamnat utanför mitt fönster och står där, knackar, ivriga…..och vill in! Ska öppna det….strax!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s