Den ultimata guiden för selfies!

IMG_0261

Hör du till dem som tar en selfie och sedan undrar vem det är som flinar dumt emot dig från skärmen? Men, sådär såg jag ju inte ut när jag tittade mig i spegeln! Vad fasen, man tar en ny bild och där är kalkonhalsen, har jag inte lite dubbelhaka och gud, vad rynkor! Man provar igen….och igen…..och igen…men hu, det blir inte bättre för det!

På Facebook ser man någon jämnårig som alltid ser lika bra ut på precis alla bilder! Hur fasen bär hon sig åt! Vad är tricket?? Elementärt! Vinkeln….förstås. Vinkeln!

Tar man en bild rakt framifrån så ser man helt enkelt inte klok ut om man knäpper en selfie med mobilen! Råkar man dessutom ha den i nedre läget och liksom tar underifrån så blir resultatet om möjligt ännu sämre! Det kan dessutom vara klokt att inte stirra in i mobilen för då blir man lite vindögd! Rikta blicken i överkanten av mobilen eller strax ovanför istället!

Ta fram mobilen och knäpp en selfie, rakt framifrån! Ta en lite nedifrån! Hu, eller hur? Och nu, tar du en bild snett uppifrån, ner på dig!! Glöm inte att LE! Ordentligt! Visa tänderna i ett brett leende! Skillnad va? Sådärja, nu är jag säker på att du har hittat nyckeln till hur man i ett nafs blir 10 år yngre utan att göra ett förbaskade dugg förutom att ändra vinkeln! Titta här på min 88 åriga gamla mamma! Vinkeln säger jag bara!!!

IMG_5353_Fotor

Ser jag nu uppdaterade profilbilder ur en ny snygg vinkel så vet jag att du har läst det här!! Haha, himmel vad kul! 🙂 Nu finns det ju en massa unga människor i världen som inte har fått några ålderstecken ännu och för dessa spelar det ju ingen roll om man t o m fotar ur grodperspektiv, de kommer ju att se fantastiska ut ändå! Men det kan ju vara bra att lägga på minnet för kommande tider kanske!

Känner man att det är helt kört och det absolut inte går att få till en bild som man gillar kan man alltid placera ett gulligt husdjur framför ansiktet som på bilden ovan!  Det är garanterat klockrent! Jag vill poängtera här, som alltid, att det ”förstås är insidan som räknas”! Vad är väl en selfie?? Men håll med om att det är kul när den blir bra?? 😉

 

 

 

 

 

En reaktion till “Den ultimata guiden för selfies!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s