Och där kom sommaren!

 

in-the-sun-sweating-clipart-1.jpgUnderbara värme och sol…….men vad är nu detta? Håller jag på att bli gammal, gud förbjude!! Det är inte skönt att sitta i solen!!!! Svetten rinner och det är på inget sätt njutningsfullt. Jag sätter mig i skuggan! Som min gamla mamma!!! Inne är det korsdrag och alla fläktar går på högvarv och jag sitter och stånkar iklädd nästan bara mässingen för att jag inte ska avlida av värmeslag!! Det måste vara en tillfällighet!

Jag älskar sol! Älskar att sitta i solen. Älskar värme! Inget annat är tänkbart efter en lång vinter. Här ska verkligen njutas i fulla drag. Det gör ju inget att svetten rinner. Det är ju bara nyttigt att svettas. Ut med det bara! Det är verkligen underbart i solen! Jag tänker med en papegojas ihärdighet intala mig det tills jag tror på det. Just nu sitter jag inne men det är ju bara för att jag inte har hunnit ut ännu. Jag ska bara äta lunch och ta lite kaffe men sedan är det raka vägen ut till solstolen…..! Det ska bli skönt! Jätteskönt!

Jag skulle nog i och för sig behöva springa runt med dammsugaren. Det kanske är bäst att göra det medan lusten finns för den kan försvinna i ett nafs. Men, efter det så blir det i alla fall solstolen. Ooops, mobilen blev kvar på gymet. Skit också, kanske måste åka och hämta den nu ganska direkt. Då hinner jag ju inte ut till solstolen. Så dumt! Jag måste ju hinna njuta när det är fint väder. Ska jag istället behöva sätta mig i en bil och frysa med AC:n på? Det kan ju verkligen bli iskallt om man sätter den på för fullt. Nästan så att det blir FÖR kallt!

När är det egentligen lagom? För min del vill jag ha ungefär 18 grader och sol! Då är det helt fantastiskt. 26 grader och sol är inte uthärdligt annat än i skuggan. Jag erkänner. Tantvarning!

Vi har en pool! Det är jättehärligt! När det är lagom varmt! När är det lagom varmt i en pool? För min del är det lagom varmt när det går över 28 grader i en pool. Så 18 grader i luften och 28 i poolen vore önskvärt!! Just nu är det varken det ena eller det andra. Det är endast 25 grader i poolen – obadbart – och vansinnigt varmt i luften! Jag tror ta mig tusan att jag sitter kvar inne!!

3 reaktioner till “Och där kom sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s