Måndag! PT träning! Ny vecka! Nya mål!

13318438_10153698948865698_1068365932_n

13318978_10153698948905698_891598956_n

Ännu en träningstimme med min coach som har följt mig nu i 9 månader. Jag beundrar engagemanget som fortfarande är stort. Det skulle ju vara helt förståeligt om hon var utled på mig vid det här laget. Skulle det nu vara så, har hon Poker face på! 🙂

Vi körde ben och axlar idag. Benen fick sig en duvning med bulgariska utfall! Hu! Perfekt benövning som är tung även om man inte har vikter i händerna. Här tränar man även sin balans som det ju kan vara lite si och så med. Efter att ha tagit bort alla benövningar med vikter på axlarna så är ryggen så avsevärt mycket bättre. Jag kan knappt gnälla alls och det är helt fantastiskt. Så, det finns alltid en annan väg om en kroppsdel behagar strejka.

Axlar är alltid lika kul att köra och det blir väldigt snygga muskler av det. Jag är som vanligt feg för att lasta på vikt. Just i den leden är det inte någon hit att lyfta över sin förmåga. Trasig axel = armarna kan inte användas! Dessutom tar det en jäkla tid att bli av med smärtan så jag tar det lite fint här. Mesar!

Kostschemat följs ganska slaviskt. Den här veckan ska det väck lite mer kolhydrater. Jag hade en diskussion med min bror igår om glass. De hade köpt hem en grym mängd med Magnum och vem tusan skulle inte vilja ha ett par hundra glassar i frysen och härja loss ibland? Men …. BIG nono! Glass, kalorier till tusen. I en Magnum är det ca 360 kcal. På min tallrik här så har jag ca 500 kcal! Jag har alltså en morot, en liten potatis, 1 dl ärtor, broccoli, ca 125 g ugnsstekt lax och 50 g Kvarg med vitlök. Gott! Och mycket att äta men helt galet kalorisnålt. Tänk på det nästa gång du klämmer en glass. Det är som en hel middag! Faktiskt! Om, det nu är så att man av någon anledning har för avsikt att ta bort lite av fluffet! 😉

IMG_5357

Det ser ut att bli en fin dag. Ska avrunda min lunch med en kopp kaffe ute i solen. En promenad med knallkorken får det förstås bli och så var det lite beställningar att ta tag i. Den ska nog gå den här dagen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s