My precious!


Så står det en vän på bordet igen. Blank, ny och fin. En dyrbar kompis som ska följa mig under dygnets timmar och jag ska INTE hälla saker över den. Morgonens kaffekopp stod på säkerhetsavstånd. En pryl är en pryl är en pryl men ibland kan en pryl göra mig lycklig. Erkänner! Jag skulle ju kunna köpa en billigare dator men har man en gång haft fingrarna på en Mac så finns det inget alternativ. Jag borde ju ha ekonomivarianten eftersom jag är en kvalificerad klant men den här gången, den här gången ska jag hålla den hel och inga missöden ska ske.

Det vackra vädret ser ut att fortsätta och lyckan att få gå i shorts och linne är total. Äntligen åkte kläderna av och den vinterbleka huden fick chansen att möta lite D-vitaminer som vi så väl behöver. Möt solstrålarna och må bättre. För lite av den här vitaminen kan ge alla möjliga symptom men framför allt så kan man få depressioner och sämre immunförsvar. Ut i solen alltså och bli GLAD! Och FRISK!

Vad ska du göra en dag som denna? Jag ämnar slappa en stund för att senare tvätta en bil! Tror jag….om jag ids…! Det känns som om det är tillåtet att bara ilsknjuta när det änrligen är varmt och soligt. Tror att jag satsar på det! Latmansposition alltså!

IMG_4985

Fortsättningsvis måste vi väl även i denna familj sälla oss till grillmästarnas skara. Ve den som äter fiskgratäng en dag när det går att grilla. Ärligt talat så tycker jag att grillad mat är otroligt överskattad. Varför så mycket ståhej runt en förkolnad köttbit? Jag äter hellre en sallad men det får man tala tyst om.

Nu ska jag lapa sol! Mmmm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s