Vad är det för fel på mig?

liquid

Jag är en exceptionell drullmaja med en speciell fäbless för att på olika vis dränka eller blöta ned mobiltelefoner och datorer. Jag vet inte hur många mobiler jag har lyckats med bedriften att ta död på med fukt eller vatten. Två stycken har jag glömt i någon ficka och sedan hjälplöst tittat på när de har dött i min tvättmaskin. En tappade jag i en hösilagebal en vinter för att hitta översnöad dagen därpå. Någon har legat i mitt knä när jag kört bil, jag har rest mig och glömt att den låg där. När jag kliver ur bilen åker den ned på backen utan att jag märker det  och får  mol allena ligga på någon kall parkering och sakta tyna bort.

Jag har spillt vin, vatten och kaffe på min Iphone men det värsta jag gjort en mobil är att tappa den i en toalett. Det var bättre än det kan låta!! Hehe! Det var på vägen hem från USA på en flygplats i Fort Lauderdale. Mobilen i bakfickan vilket är idiotiskt när man går på toa och har glömt att den ligger där. Jag var himla glad att det var så rent på toaletten då jag kan vara jäkligt kräsen med var det duger att sätta ned rumpan. Den här gången hann jag inte det för mobilen åkte ur bakfickan och PLUPP! landade där jag helst hade sett att den inte landat. I toan förstås. men,  en okissad toa, som tur var! Upp med luren och under vattenkranen, tvål och vatten, skrubba skrubba….!

Där fick jag sedan sitta med en stackars mobil som fick tokspunk och blev kokhet. Jag var rädd att den skulle explodera och funderade på hur det skulle gå uppe i luften! Efter någon timme lugnade den ned sig och svalnade. Stackarn, vem hade inte kokat om man nästan blivit dränkt i en toastol?  Den överlevde i alla fall och gick att använda men så småningom så fungerade inte kameran utan den fick gå hädan. Vilken i ordningen det här nu var av mina mördade lurar, det vet jag inte!

Ja, så var det datorer. Jag köpte mig en dyr Mac dator som jag älskar. Jag hade väl haft den någon vecka när helt plötsligt bildskärmen var konstig med streck som inte skulle vara där. Då hade jag haft den med mig ute i solen och tänkte att den nog inte tålde värmen. Det visade sig att jag förmodligen hade lyckats få in ett badlakan mellan skärm och tangentbord och sedan lyckats sätta mig lite på den. Ingen vätska den här gången men fruktansvärt klantigt ändå. Det kostade 3000 att laga men jag har för mig att det gick på en drulleförsäkring. Den gången!

Den stackars datorn skulle få vara med om ytterligare strapatser då ett glas vin hade osmaken att ramla! Rakt över tangentbordet. Det var vitt vin! Tror att det är bättre om man nu har tänkt att drälla något över sin dator. Även här blev det någon form av överhettning! Det brummade och lät i den och hela batteridelen kändes märkligt het. Aj då, ännu en gång hade jag lyckats. Jag var helt beredd på att det skulle gå åt pipsvängen men nej! Det gick bra! Allting fungerade och var frid och fröjd.

Tills alldeles nyss! Jag hade precis avslutat 6 timmars fotografering av en massa smyckesdelar jag tänkte sälja. Det var ett satans jobb och äntligen hade jag tankat över alla bilder och skulle redigera dem. Jag raderade minneskortet i kameran för vad skulle alla 176 bilder på berlocker och skrot sitta kvar där för! Sabla ljushuvud! Jag visste ju inte då att detta var kvällen då min dator för evigt skulle åka till himlaängarna! Dränkt! I MJÖLK!!!

Hur kan man välta en liter mjölk rakt över sin dator? Och varför envisas jag med att äta i närheten av datorer och telefoner när jag vet att det är stor risk att jag kommer att välta ut något? Gah! Den började göra konstiga saker, brummade ledset och så dog den sakta, sakta i mitt knä! Min vän i ensamheten. Min kompis alla tidiga morgnar! Min fina, dyra dator som jag har haft så roligt med. Den tålde nog inte blandningen av mjölk och vitt vin stackarn! R.I.P. Hälsa Prince. Jag kommer aldrig att glömma dig!

2 reaktioner till “Vad är det för fel på mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s