Stel som ett fälgkors!

yoga-funny

Jag har aldrig varit särskilt vig. Det har INTE blivit bättre med åren vill jag lova. En period gick jag på Poweryoga och även om det i början var helt omöjligt att stå i alla positioner så blev det trots allt bättre efter ett tag. Jag mådde himla bra av de där yogadagarna. Tjejen som höll i det flyttade dock och sedan rann det ut i sanden med min yogaträning. Och jag stelnade igen!

När man tränar ganska hårt så är det väldigt bra att stretcha. Gör jag det då? Nope! Och musklerna blir kortare och kortare, ryggen stelare och stelare och hela kroppen knakar och sprakar. Men nu jädrar ska det bli ändring. Jag har inhandlat en yogamatta och kört mitt första hemma pass. Meningen var att jag skulle yoga på gymet idag men jag fick förhinder just den tiden.

Jag har alltså krälat runt på köksgolvet på min turkosa nya matta och gjort olika krumbukter med min stela kropp till en yogavideo på Youtube. Kvinnan på filmen var obehagligt vig och mjuk som en katt. Jag är glad att hon inte kunde se mig.  Stående hund, hälarna i golvet…..NOT! Hälarna en dm från golvet! Stå framåtböjd och ha händerna i golvet……NOT! Händerna har en halvmeter till golvet!! Uh! Det kommer att bli en kamp att dra ut alla ihoptjorvade senor och muskler men skam den som ger sig. Pået igen i morgon!

Annars har jag varit huslig idag och gjort stek med gräddsås. I ivern att inte behöva äta segt kött så fick den vara för länge i grytan och blev torr men såsen blev en höjdare. Alltså, jag borde inte äta kött! Hela min uppfattning om liv och min kärlek till djur borde leda mig in på en vegetarisk bana. Varför gör jag det inte? Bara lägger om min kost!! Jag är lat! Det verkar så bökigt att laga vegetarisk mat och jag har ingen lust att stå vid köksbänken och skapa artificiella kötträtter  utav tofu, rödbetor, hasselnötter eller annat som är joxigt. Om någon annan gjorde det till mig skulle jag bli vegetarian på stört!

Idag har varit en vilodag från gymet. Jag var helt övertygad om att det inte skulle gå att röra benen efter gårdagens benpass med min PT men det känns rätt ok faktiskt. Jag fick köra en pyramid i benpressen och det var helt grymt jobbigt. Fegade ur i andra setet då jag hade ryggkänning och det retar mig fortfarande. Det blir svårt att träna på själv då man lägger till och tar bort vikter utan att vila så det får vänta tills någon är bredvid och hjälper till. Här ska inte fegas ur igen!

Nu är klockan strax efter 18, det är fortfarande ljust och jag har en väldig lust att gå ut på en PW men, jag ska inte. Gick 5 km i morse och det får räcka. Vilodag! Smaka på den! Tråkdag i mina ögon men ett måste om det ska bli några muskler. Men i morgon är en annan dag! Då jäklar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s