Haha, nu blev det riktigt seriöst!!

IMG_4189

En present från min PT. Nu ska här föras dagbok! Inget träningspass kommer hädanefter att gå spårlöst förbi. Efter att allt finns på pränt behöver jag inte längre stå och klia mig i huvudet och fundera på vad jag gjorde i förrgår och vad jag egentligen har för vikter när jag kör benpress?? Jag behöver bara bläddra i min bok så kommer allt att vara klockrent. Det är ju helt lysande.

Jag har varit uppe med tuppen som vanligt. Hoppade ur sängen vid 5 och var oförskämt pigg. Hann gå en långrunda med hunden och tog hand om lite kontorsarbete innan jag åkte till gymet vid halv 9! Älskar mina morgnar och det faktum att så mycket blir gjort innan dagen i stort sett har börjat.

Körde rygg och axlar idag. Har haft lite trassel med min ena axel men idag kunde jag belasta rätt så rejält och peppar peppar, det känns inget. Man måste vara rädd om sina axlar. Börjar det strula där så blir det oftast långvarigt och är svårt att bli av med. Det jag borde göra varje dag är att stretcha och åter stretcha. Jag MÅSTE bli bättre på det! Av någon anledning är det tråkigt men vilken dålig anledning att INTE göra det! Det finns väl hur mycket som helst som är tråkigare på tråklistan liksom. Överst på min tråklista ligger städning och att handla för det är det värsta jag vet!  Tack och lov kan man handla det mesta över nätet men mat måste man ju ha. Än så länge! Jag hinner väl inte uppleva det ultimata pillret där allt ingår inklusive efterrätt!

Just nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe vid köksbordet. Endorfinerna hoppar runt som vanligt efter ett träningspass och jag mår förbaskat bra! Det kan vara farligt att uttala högt för då brukar något elände hända och putta en tillbaka i diket igen. Lagen om alltings jävlighet!! Jag utmanar dock ödet och uttalar de ödesdigra orden en gång till med dödsförakt!! Jag mår förbaskat bra!!!  Yihaa! Det är lite konstigt att säga eller hur? Det är lättare att berätta när man mår som ett lass skit! Man måste jobba lite med hjärnan för att få in den på en positiv bana. Det är en lättlurad muskel som faktiskt går på vad som helst om man tror på det.

Sitter man och ältar en massa sorgliga saker och ser livet i grått så har det en tendens att verkligen gå åt det hållet. Jag kan skriva under med tjocka streck på det för jag har varit en riktig ältare och frossat i jobbiga tankar. Under min värsta period då jag inte sov ett smack så gick min hjärna på högvarv med att tänka en massa meningslöst skit! Finns inget annat ord på det. Jag var orolig för än det ena och än det andra. Något hände kanske men mestadels inte. Jag körde samma skiva i skallen om och om igen och stressen var total!   Jag fick hjälp av KBT terapi.

När jag först mötte killen jag skulle prata med så tappade jag lusten precis. En liten osympatisk man med mjäll. Jag skulle få ångra mina tankar för det var helt fantastiskt. Han vände upp och ned på mitt liv och fick mig att totalt ändra riktning på mitt negativa tänk. Det var inte ens svårt utan löjligt enkelt. Av och till så hamnar jag i ältfällan men då drar jag mig till minnes hans ord och så ordnar det sig igen! Väl investerade pengar!!

En PW får det bli innan dagen är slut. Isen börjar försvinna och snart kan man gå i gympaskor. Det ser jag fram emot även om det nu verkar som om våren tar en paus! Det gör inte så mycket för ljuset är tillbaka. Det är viktigast tycker jag. Hoppas dock på en fantastisk vår och sommar. Det behöver vi frusna nordbor.

Till sist måste jag dela med mig av ett recept. Ännu en gång har jag rört ihop ett bröd, denna gången innehöll det mjöl som ju bröd brukar göra. Alltså LCHF i all ära men bröd är bröd och absolut godast med lite mjöl och sirap i. Jag äter inte mackor dygnet runt men jag kan inte vara utan bröd! No way! Som vanligt är receptet plättlätt och vilken klant i köket som helst kan lyckas med detta. Även jag! Det är fullt med skrot och korn och är riktigt gott! 🙂 Jag ger dig länken här!  Filmjölksbröd som inte behöver jäsa!

IMG_4186

I morgon väntar ett benpass med min PT. Det ska bli så kul och kommer att bli grymt! Det är jättekul att träna själv men utan mina PT timmar skulle jag nog emellanåt tappa min motivation. Den måste vara på topp för annars går det käpprätt åt skogen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s