Verklighetsflykt!

db5d71d8b2cae12808ba66d84f5740f1

Ja, här sitter jag som vanligt med kaffet och datorn. Läser nättidningar om eländes elände och loggar in på Facebook där jag möts av mer elände och dessutom bilder på plågade djur! Det har blivit en konstig värld att leva i och jag vet inte om jag gillar den! Människan är inte en bra varelse och den där hjärnan vi fick till skillnad mot övriga djur ställer till det. När vi ändå blev begåvade med en sådan förnämlig muskel i skallen kunde den väl ha blivit programmerad att endast utföra goda handlingar? Det hade ju varit strålande! Då har vi alla kunnat vandra runt och kastat rosa bomullstussar på varandra, älskat, högaktat och respekterat varandra. Visst hade det varit en härlig värld??

Nu blev det ju inte så vid evolutionens begynnelse utan det gick ju åt skogen redan med det förbannade äpplet. Vad skulle de på det där trädet att göra? 😦

Tänk alla bebisar som är små, oskyldiga och inte kan tänka en ond tanke. Hur går det till när den där lilla rosa gulliga ungen förvandlas till en empatilös gangster som inte skyr några medel för att förstöra livet för sina medmänniskor? Hur är det möjligt att det kan gå så käpprätt åt helvete, rent ut sagt? Nu blev jag djup här vid frukostmackan. Tror att jag ska bojkotta verkligheten och hädanefter läsa skvallerblaskor istället. Det verkar enklare att tackla ointressanta kändisars äktenskap och triviala problem. I morgon blir det Hänt Extra!! Stoppapressarna.se! Lyssna bara vilka rubriker: ”Agneta Sjödins sexiga förändring”, ”SVT-stjärnans oväntade kärleksgåva”, ”Sofias härliga tvillinglycka”, ”Katryn Zytomierskas nya kärlek”!! Va? Låter det inte härligt? Bara liksom dras in i en underbar, overklig, ointressant och banal värld där det mest upprörande kan vara en näsplastik som blev kass.

Nu hoppar jag raskt över till en väderrapport och DÄR blir det rosa bomullstussar idag för det kan banne mig inte bli bättre. Sol, sol och sol! Den kropp som jag bor i ska vila idag då musklerna känns lite slitna. Det blir garanterat en stunds filosoferande mot husväggen. Den sovande lilla kortbeningen vet det inte än men det väntar en 7 km PowerWalk . Ja, jag vet, jag skulle ju vila, men att gå…..räknas inte som träning i min värld! 🙂

Dags att resa mig från kökssoffan och frukostbordet. Mackorna idag var hmmm, speciella! Hittade återigen ett recept på bröd utan mjöl med en massa skrot och korn i. Det gick att rosta och blev…..gott! Jag ger dig en länk om det skulle vara så att du jagar kolhydrater. Den kommer här: Kesobröd

Så, nu kör vi. Bye the way – vem fasen är Katryn Zytomierska??

 

2 reaktioner till “Verklighetsflykt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s