Axlar och lite rygg!

Collage_Fotor

En verkligt bra måndag börjar med min PT Anna på gymet. Idag blev träningen med henne äntligen av. Så kul så!!! 🙂  Det börjar kännas som vanligt nu efter alla turer som har varit med semester och eländiga sjukdomar under vintern. Nu är jag bara irriterad på att jag är för klen men det ska vi nog jobba på. Jag har absolut inte ett mål att se ut som Hulken men vill få lite mer styrka. Mycket sitter i huvudet vilket blir fullkomligt solklart när jag tränar med en coach. Då orkar jag betydligt mer än vad jag gör vid träning på egen hand trots att jag sällan tar hänsyn till att min kropp protesterar. En check med tränare en gång i veckan är jättebra.  Mesar jag bara runt på gymet eller tar jag i så mycket jag orkar? Mmm, det kan man undra ibland.

I morgon är det dags för ett ben och mage. Magen ska få sig en omgång för den tål stryk. Jag fick lite bra tips på benövningar utan vikter förra veckan och det var sjukt jobbigt. Jag har haft grym träningsvärk. Nu kan jag gå som vanligt så i morgon är det pået igen! Eftersom den förbaskade korsryggen inte samarbetar med mig så får jag skippa vikter när jag kör ben. Det frestar på onödigt mycket.

Nu väntar en promenad i total ishalka med knallkorken och det vete tusan vart vi ska gå. Här ute på vischan smälter snön sakta och nu har den vita skiten förvandlats till skridskobana på varenda liten väg och stig. Men, solen tittar fram genom molnen och det är 6 grader varmt så det är nog snart borta. Då kan det bli gnälligt för att det är skitigt!! Det är inte heller kul. Speciellt inte när man har en 3 pannkakor hög hund som dryper av lervälling när vi kommer hem. Det är dock enkelt att ta en så liten hund under armen och kånka in i duschen. Värre var det med två stora Schäfrar i huset….

Mina energibars har tagit slut och för att jag inte ska hemfalla åt någon onyttig kakätning så måste jag joxa ihop en plåt till av detta sanslöst nyttiga ”godis” idag.  Jag kan omöjligt hålla mig helt ifrån godsaker så när sötsuget rullar in är det toppen att ha dessa i kylen! De är dessutom ganska mastiga så det lockar inte att trycka i sig hela burken! En eller möjligtvis två och sedan är sockersuget borta.

Nu ska jag fixa ett  glas med vitaminer och sedan ut i friska luften. Som sagt, det här blir en bra dag!

IMG_3988

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s