Vår i luften!! Yay!!

IMG_4017

En underbar helg väntar oss med strålande sol och en blå himmel! Även om det fortfarande är mycket snö här oss så finns ändå känslan i luften. Vår! Det droppar hejvilt från taken och det är dagsmeja med många plusgrader. Det är ju samma sak varje år så man borde ju inte tycka att det är så märkvärdigt men trots allt så är det så. Det är fantastiskt när solen äntligen värmer och man  kan gå ut i lite lättare mundering. Dunjackan kan förpassas längst in i garderoben igen och gympadojjorna åker på. Jag har väl precis som igår, när bilden ovan är tagen, en promenad i alltför mycket snö framför mig men snart, snart så är det vita eländet häck väck!

Som vanligt är jag uppe med tuppen tillsammans med mina två följeslagare kissen och kortbeningen. Alltid vid min sida vare sig jag sover eller är vaken.Vad vore livet utan mina djur? Ju galnare världen och människorna blir, desto mer uppskattar jag sällskapet av dessa helt oförställda och ärliga varelser. Ibland har jag trott att min tillvaro nog skulle bli bättre om jag INTE hade hund men jag kommer alltid fram till att den tillvaron inte är värd avsaknaden av människans bästa vän. Just nu kamperar jag ihop med den här lilla saken. Det är en kul hund med sprutt i benen som aldrig blir trött. Jag vet inte hur det går till men han orkar HUR mycket som helst. Han är snabb som tusan och väldigt busig. Love him!

IMG_4019

Efter träningspasset i torsdags har jag en rejäl träningsvärk så det får bli ett par vilodagar från gymet även om det svider i mig. Abstinensen är påtaglig men det skulle nog inte gå särskilt bra att träna med mina ömmande muskler.  Jag behöver dock inte sitta sysslolös då detta hus som vanligt alltid behöver röjas. Obegripligt! Vem är det som ställer till? Det kan väl inte vara jag? Jag är ju kvinna och oss är det ordning på! Haha! Me………not! 🙂

Låt oss hoppas att alla får en fin dag och att våldet i vårt samhälle tar en paus.  Njut av livet, vi får bara ett och det går tyvärr inte i repris.

quotes-about-enjoying-life-hd-backgrounds-13-desktop.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s