Äntligen söndag!

 

d64f30b1a92f7aa376ba49dbe550ac38

Det betyder att det är måndag i morgon och den dagen har jag längtat efter. Bästa PT Anna, i morgon kör vi järnet! Till sist efter många veckors ofrivillig vila! Att träna själv är roligt men att träna med en coach är absolut det roligaste jag vet! Jag skulle önska att fler fick uppleva det. Framför allt kanske människor i min egen ålder. De som tror att man måste vara vältränad för att ta sig till ett gym och inte har förstått att det första steget faktiskt är att ta sig dit. Att avsikten är att komma igång med sin träning och att man inte behöver vänta tills man är vältränad INNAN man går dit. Just det som i de flesta fall inte händer. ”Jag ska gå ned lite i vikt först” eller ”jag ska bara komma igång med löpningen innan” !! Just den personen behöver en coach! En PT! Jag KAN inte tjata nog om det och kanske, kanske tar någon till sist mitt tjat på allvar.

Jag vet jättemånga som aldrig har satt sin fot på ett gym därför att de har en snedvriden syn på vem som är där. ”Jag kan väl inte gå dit med min stora mage bland alla de där unga muskelknuttarna”. Är det så? Är ett gym fullt med vältrimmade unga tjejer och killar?  Nej! Nej! Nej! På ett gym finns alla sorter! Smala, tjocka, vältränade, otränade, unga, gamla och ingen, absolut ingen, kommer att ta notis om den storlek du har på din mage! Skulle reaktionen vara någon så är den förmodligen bara positiv! Jädrar, vilken stark kille/tjej som ska ta tag i livet!!! Heja honom! Eller henne! Ingen, absolut ingen, kommer att märka om du har kondition eller styrka. Ingen! Ingen kommer att titta ens en gång för att du tränar med en PT. Ingen! Tänk om du, som så gärna vill komma igång men inte törs för att du inte har tränat på länge eller kanske aldrig förut, kunde förstå det!

Det finns mycket som vi inte kan göra ett dugg åt när vi åldras om vi nu inte lägger oss under en kniv förstås. Men, det finns en sak som vi alltid kan göra under med och det är vår muskulatur och vår kropp. Den går alltid att förbättra ända tills vi lägger oss med näsan i vädret. Man lever bara en gång brukar frossaren säga och stoppa i sig mer mat och  leva mer ohälsosamt. Fel! Vi lever varje dag, varje minut och varje sekund. Däremot så dör vi bara en gång!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s