Benpass och granola!!

Collage_Fotor

Jaha, giraffen kämpar på! Idag började jag med lite rump och benövningar utan vikter. Faktum är att det känns rätt så rejält efter en stund bara med den egna kroppen som motstånd. Det känns som en bra uppvärmning innan jag går vidare till maskiner där jag kör tyngre. Hade dock ganska mycket träningsvärk efter söndagens träning så jag idag var jag en aning klen. Det kan göra lite ont, det är helt ok, men inte ont ont!!!! Då tror jag att man försöker krama ur något som inte går, övningen bli för dålig och man fuskar.

Meningen var att jag skulle träna ett ganska hårt magpass efter det , men den där jäkla nederdelen av magen har jag OCKSÅ helt sjuk träningsvärk i så jag blev stoppad i min framfart även där. Jag har ju väntat så länge på att få träna och självklart tar jag i för hårt, kör för länge och vill för mycket. Det straffar sig dag 2 och 3! I morgon är det nog borta, då jäklar ska magfluffet få sig en omgång! Jag har en hel radda med tvättbrädebyggare som den nog ska få smaka på! Kan knappt bärga mig.

Idag har jag roat mig med att baka! Det har jag varit grym på en gång i tiden men av någon anledning blir det bara inte av numera. Men, i ugnen står just nu ett märkligt bröd som är fullt av en massa fröer och andra nyttigheter och helt utan mjöl. Om det går att äta så ska jag dela länken. Bra för den som jagar kolhydrater!!

Inte nog med det, jag har gjort egen Granola. Klapp på axeln till mig! 🙂 Receptet hittade jag här! Rostad granola   Det blev mycket och supergott!!

IMG_3850

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s