I’m back!! Yay!!!

IMG_3700

Om än med styrka som en gråsparv!! Det var ett kort, störtmesigt träningspass och ändå gick jag ut på skakiga ben efter det så direkt uppkäftig känner jag mig inte. Tror inte att jag fattat förrän precis i denna stund hur mycket den här influensan har tagit på kroppen. Hur som helst så var det underbart att kliva in där jag trivs bäst och känna mig nästan som vanligt.

För två veckor sedan så kunde vi äntligen träna benböj med vikt. Min hopplösa rygg hade äntligen visat att den höll och jag kände mig så pass stark att det faktiskt skulle kunna gå. Idag blev jag helt slut av att träna med en löjlig träpinne. Det kommer nog att ta några veckor att vara tillbaka i form igen. Det gör inget men fan ta den som smittar mig med nya äckliga baciller!

IMG_3692

Humöret har varit på total lågvatten nivå och jag har varit otrevlig, sur och gräslig mot precis alla i min omgivning. Inte ens min stackars gamla mamma klarade sig undan en skopa av mitt förfärliga jag. Det är som jag har sagt förut, jag mår bäst av helt vanliga vardagar. Inte semester och inte helger utan vanliga dagar med samma rutiner. Jag kan bli jäkligt störd om jag inte får mina dagar att bli som jag har tänkt mig. Spontanitet = noll!

Det är skönt att jag är så gammal som jag är för jag får faktiskt vara PRECIS som jag vill. Och, jag bryr mig verkligen inte ett dugg om vad någon eventuellt skulle tycka. Det intresserar mig inte. Vi har så mycket måsten och så många som tycker det ena och det andra om hur vi ska leva våra liv! Jag vågar vägra det. Jag är som jag är och har inte för avsikt att ändra mig ett smack. Man måste trivas med sig själv annars fungerar ingenting. Jag tror att väldigt många kämpar otroligt för att ANDRA ska vara nöjda med hur vi är men glömmer huvudpersonen. Oss själva. Det är på något sätt fult att gilla sig själv! Och ändå, så är det väl egentligen där lyckan i livet börjar? Att vi accepterar och trivs med oss själva? Att vi inte försöker leva efter någon annans mall eller åsikter. Att vi lever efter våra egna ideal och målbilder och inte känner oss misslyckade pga att vi inte når upp till någon annans resultat.

Jag tycker att det är inspirerande att se människor träna. Jag kan känna stor beundran för någons styrka, kropp ork eller motivation, men, jag låter inte den känslan förminska mig själv. Jag tar det däremot till mig som inspiration och låter det peppa mig inför min egen träning. Dagens kloka ord! ”The best project you’ll ever work on – is YOU!” Så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s