4 dygn senare…

i_hate_being_sick_by_rodneyraccoon-d6troof

Det hade varit jättekul att få dela med sig av ett häftigt träningspass men dessvärre så är den biten satt på sparlåga. Den enda träningen här är avståndet mellan sängen och soffan mellan vilka jag alternerar min liggande ställning.

Febern består men har åtminstone sänkts under 40 graders strecket. Ska jag våga tro på att det vänder nu? Jag har tappat nästan 3 kg i vikt men förhoppningsvis så är det bara vätska. Det har liksom inte fungerat att äta då aptiten har varit lika med noll. Efter 10 dagars magsjuka följt av denna pärs så behöver nog min stackars kropp boostas med sjukt mycket kalorier och nyttigheter. Känner mig trött, trött, trött….! Jag vill verkligen inte tappa vikt. Jag har ju en plan, bygga kropp! Har absolut ingen lust att gå runt som en vandrande pinne vilket faktiskt är fallet just nu

4 dagar! 4 dagar känns som en evighet och 4 dagar sängliggandes gör att all kraft är som bortblåst. Var jag verkligen och tränade i tisdags morse? Det känns som en fullständig omöjlighet. Jag har svårt att ens resa mig för att gå på toa!!! Muskelvärken har i alla fall gett med sig lite grand. Trodde först att det var träningsvärk men nope, ingen  träningsvärk i världen gör så ont. Det är den förbaskade influensan som bjuder på allehanda krämpor förutom feber och hosta. Lite illamående har dykt upp här som grädde på moset och det är jag verkligen inte i skick för.

Jag hade några delmål idag. Ett – äta! Det är nästan omöjligt då jag blir spyfärdig bara jag tänker på mat. Med andra ord, det går inte så bra. Två – duscha! Mission completed. Fick hålla mig i väggarna med det gick och det hoptrasslade håret kunde kammas ut. Tre – gå ut! Där tror jag att det skiter sig helt. 😦

Nu önskar jag av hela mitt hjärta att jag är feberfri i morgon. Det kan inte vara möjligt att jag ska ligga här som en strandad säl. Så fort febern är borta så kan man röra sig utan att svimma och då kommer det att gå snabbt att må bättre. Som en urgullig amerikansk vän sa igår,  ”Get well soon! The gym is waiting.”

Så sant som det är sagt…

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s