…och ned i diket igen!

 

 

Väl inne på banan igen och igång med träning och planer……men vad är nu detta? Retar det inte misstänkt i halsen och känns inte skallen som om den vore full med vadd? Säg inte att det är någon eländig influensa på gång! Mår urvisset från en timme till en annan! Och hur smart var det att träna denna dag? Inte alls faktiskt! 😦

Är det inte typiskt? När man börjar känna sig i form och gasar lite så måste det komma något störande moment och sätta stopp för ens framfart. Jag brukar aldrig vara sjuk men nu avlöser det ena det andra och det gör mig riktigt tjurig.

”Lagen om alltings jävlighet” eller ”ju längre du har lyckats desto närmre ett misslyckande” – måste det ALLTID slå in? Oavsett vad man sysslar med så blir det en käpp i hjulet förr eller senare. Sysslar man med häst och glider runt där på en räkmacka så skadar sig hästen. Garanterat! Håller du på med idrott överlag så är det en omöjlighet utan att bli skadad. Det går nog bra så länge man flöjtar runt lite halvdant men det är när man satsar, när man tänjer gränser och vill lite till…..som någon illvillig rackare hittar på något sattyg som man blir hindrad av. Ömma benhinnor, löparknä eller ont i en höft när du ska springa, en axel som smärtar när du vill lyfta tyngre, en rygg som inte vill uppföra sig som den ska när du försöker träna den…….riktigt surt.

Känner att det här nog är den ”manliga” varianten av influensa så vissen som jag är! Frossa, kokar och mår helt bedrövligt. 40 graders feber! Det har jag nog inte haft sedan jag var barn och det var inte i går. Himmel vad det är synd om mig!! Det är när det här inträffar som man ska ha sin partner hemma och koka te. Hjälpa till att puffa upp kuddarna och komma susandes med Alvedon och hostmedicin. Man ska serveras fjärrkontrollen och få titta på vilket elände som helst utan protester…..men nej! Här ligger jag ensam och sjuk! Får koka mitt förbaskade te alldeles själv!

Så länge man har feber och en halsinfektion så ska man vila sig i form, den saken är säker men sedan? Kanske ska man helt låta bli cardioträning men är det lika illa att styrketräna? Jag hoppas på ett under, att jag studsar ur sängen som vanligt i morgon bitti! Under har ju faktiskt hänt förr….

yTk69gxTE

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s