Mission impossible….

10f68a8a47224a6e74049e2e0cf716fb

Ja, himmel! Dessa squats! Jag tycker att det ser otroligt enkelt ut för alla jag ser som utför den här övningen men jag…..tycker att det är allt annat än enkelt! För det första känner jag mig stel som en pinnstol. För det andra så är liksom kroppen i två delar. Jag böjer mig och……viker mig! Det blir liksom inget flow! Skulle vilja skylla på mina långa ben men det är nog ingen bra ursäkt. Det är nog bara att helt enkelt träna på tekniken…om och om igen. Tränade med min PT idag som är en fantastisk coach. Hon peppade mig och försökte snällt inbilla mig att det såg bra ut men jag har fotobevis. En havande groda….och inget annat! Men, jag kommer att träna squats! Tills jag gör dem perfekt! Inget annat duger!

Hur som helst så blev det en timmes benpass som känns ganska rejält. Som många andra har jag försummat benträning och bara koncentrerat mig på den övre delen av kroppen. Mage, biceps, rygg, triceps och axlar. Jag har ju löptränat och kört spinning och tänkt att det nog räcker men i helskotta heller. För att det ska bli en rumpa och ett par lår så måste man ju träna tungt även här. Bakdelen är ett sorgligt kapitel när man blir äldre. Den hasar ned, ve och fasa, och tenderar att plattas ut. Vem tusan vill ha en platt rumpa??? Jag är på väg att hissa upp den som sitter på just min kropp men det är inte gjort på en eftermiddag.

Avslutade med dropset i benspark vilket säkerligen kommer att kännas i morgon. Det var stora skaket på vägen ut till bilen så de musklerna fick en rejäl omgång. Alltså, det är så vansinnigt kul att träna med en PT. Undrar om jag har nämnt det förut…..?! 🙂

Nu väntar en långpromenad med kortbeningen i regnet. Det är lite grått men det är inte kallt och det gillar jag. Det trista är att den låga hunden ser ut som en lerhög så fort vi har varit ute och en sandstrand håller så sakteliga på och bildas i duschen. Men, han har ju himla kul och forsar fram som ett jehu genom skog och mark. Undrar hur mycket jag kommer att forsa fram efter morgonen med bästa PTAnna……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s