Dagens pass…

IMG_3558

Mot alla odds så gick träningen riktigt bra att idag. Fokuserade på rygg och axlar och avslutade med att pina magmusklerna på olika vis! Det gjorde susen med humöret men det är en bit kvar…!  Det var inte bra att ha semester!!! 😦 Jag mår nog banne mig bäst av att det är vardag och alla dagar är lika. Låter ju hur trist som helst men det är nog sanningen.

Jag var på ett annat gym idag för att spara resväg men känner mig inte helt hemma där. Konstigt vad man blir inkörd på ett ställe! Hittade inga bra handtag, inte tillräckligt långt rep, roddmaskinen gav för dåligt med rörelse i ryggen och gick inte att ändra osv osv. Men, jag kanske var allmänt gnällig bara! Avslutade mitt pass idag med statisk mage och stod i positioner tills jag trodde magmusklerna skulle gå av. Plankintervall till sist och skulle köra 45 sek x 10 . Kroknade dock och fick gå ned till 30 sek när jag hade 3 kvar.  

Pappershögen som jag våndats över ligger fortfarande och stressar mig. Är i alla fall halvvägs och kan se ljuset i tunneln. Har precis tagit en brake för att få luft och gå en eftermiddagsrunda med hunden. Det blev en timme på landsvägen och det var inte en snygg kortbening som klev innanför dörren. Hua, vad skitigt det är nu. Lite kaffe på detta och nu – tillbaka till skrivbordet! 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s