Första träningen på 3 veckor…

 

Det är märkligt hur fort man tappar ork och styrka när den dagliga dosen med rörelse uteblir. Meningen var att jag skulle vila en av de två veckorna som jag tillbringade på varmare breddgrader och sedan sätta igång lite smått veckan efter. Det hade varit ett suveränt upplägg om inte magbakterien from hell hade drabbat mig. Efter 10 dagar med risig mage och väldigt litet kalori intag så känner jag mig…..klen!!! Har ätit kopiösa mängder mat de senaste 2 dagarna men kanske behöver det gå ett par dagar till innan allt känns normalt igen. Det finns liksom inget stopp utan jag är kroniskt hungrig. Tji sallad kan jag säga!! Har ätit kolhydratstinna måltider med hemgjort #alltannatänmagert# potatismos och ugnsstekt falukorv med ost och grädde! I två dagar. Dagens portion vägde nog ett kg!

I alla fall så blev det ett benpass idag med knäböj, utfall och diverse maskiner. Avslutade med situps på Pilatesboll men det blev inga vanliga 100 utan jag fick stanna på 60. Hade tänkt mig lite plankintervall och statisk magträning men det får bli en annan dag. Kroppen strejkade. Den brukar inte ha någon talan men som sagt….KLEN var ordet!

I morgon kör jag med Anna, min PT, och då jädrar hoppas jag att det känns lite bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s